• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burs..

foodengineer45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
20
0
86
33
İstanbul
Merhaba kızlar:)
Çevremde birkaç arkadaşımm 3-4 yerden burs alıyo 1000 TL ye yakın burs alan tanıdıklarım var.Burada burs alabileceğimiz yerleri paylaşırsak çok iyi olur..Öğrenciyiz ve hepimizin az yada çok ek bi paraya ihtiyacı oluyo.Mesela benim benden başka 2 kardeşim daha okuyo ve ben şehir dışında okuyorum.Bu yüzden çok masrafım oluyo onlara göre ve ben kendimi onlara karşı suçlu hissediyorum:( Bi yerlerden burs bulsam ve kendi ihtiyaçlarımı kendim karşılayabilsem çok rahatliycam..Sadece öğrenciler değil mezun olmuş deneyimli arkadaşlarımızda yardımcı olursa çok iyi olur.Umarım her ihtiyacı olan bur bulur.Cevaplarınızı bekliyorum..:))

dediğin gibi çoğu öğrenci maaş alır gibi burs alıyor.
başbakanlığın, okuduğun şehrin belediyesinin verdiği burslara başvurabilirsin.
öğrenime hiç bulaşma.

Merhaba kızlar:)
Çevremde birkaç arkadaşımm 3-4 yerden burs alıyo 1000 TL ye yakın burs alan tanıdıklarım var.Burada burs alabileceğimiz yerleri paylaşırsak çok iyi olur..Öğrenciyiz ve hepimizin az yada çok ek bi paraya ihtiyacı oluyo.Mesela benim benden başka 2 kardeşim daha okuyo ve ben şehir dışında okuyorum.Bu yüzden çok masrafım oluyo onlara göre ve ben kendimi onlara karşı suçlu hissediyorum:( Bi yerlerden burs bulsam ve kendi ihtiyaçlarımı kendim karşılayabilsem çok rahatliycam..Sadece öğrenciler değil mezun olmuş deneyimli arkadaşlarımızda yardımcı olursa çok iyi olur.Umarım her ihtiyacı olan bur bulur.Cevaplarınızı bekliyorum..:))

beyoğlunda bir dernek vardı ama adını hatırlamıyorum şimdi. üniversite mezunu bayanlar tarafından kurulmuş bir dernek. Üniversite öğrencisi olan sadece kız öğrencilere burs veriyorlar. Çok çok iyi insanlardı. Hepsi iyi mevkilerde olan bayanlar. tabi hala taksimde mi dernek onu bilmiyorum ya da başka yerde de şubeleri var mı bilmiyorum.

Keşke hatırlasaydım derneğin ismini. İnternetten araştır bu şekilde istersen. aklıma gelirse adı yine yazarım ben. yol üstündeki bir pasajın içinden giriliyordu binaya ama işte adını hatırlamıyorum =))

eger çok zor durumda kalmazsan ögrenim ya da katkı kredisi alma o kadar yüksek faizle geri alıyorlarki hiç tavsiye etmiyorum kimseye

ben izmirde okuyorum ailem sürekli para gönderemeyeceği için kredi alıyorum şuan aylk 200 bliosunuz. çalşmaya başlaynca paşa paşa ödeyeceğiz mecbur:)
belediyeler burs veriyodu eskiden ama biliyosunuz yasakladılar onu da öğrenciyi düşünen yok ki :(
okuduğunz şehrin veya ailenzn oturduğu şehrin ticaret odalarına başvuru yapn. bi ihtimal belki çıkar

Çevrenizde burs alan arkadaşlarınıza da danışabilirsiniz ama o kadar bursu aynı anda almaları sınavda derece yaparak çok iyi yerlere yerleştiklerini gösterir, yoksa o kadar burs verilmiyor die biliyorum...

tmm canım silebilirsisn tşk. ben diğer arkadaşa da yollarım. Umarım googlede aratınca çıkıyordur opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar bursun ya da diğer ödemelerin kendisine çıkıp çıkmadığını öğrenen var mı,sitede yurtların sonuçları var ama bursun falan yok nasıl öğrendiniz,onlar da bugün açıklanmayacak mıydı

Back