- 29 Eylül 2014
- 9.212
- 17.897
- 498
yani ben %100 burslu okudum ozelde bana bile kyk burs vermedi kresi verdi. ama %50 burslu okuyan arkadasim kyk bursu aldigini soyluyordu bilemiyorum ne kadar dogruydu ama %50 burslu okuyacak kadar gucu olana burs vermesi pek mumkun gibi gorunmuyor bana gore.hazır bu konu açılmışken şunu sorsam sorun olur mu özel okulda %50 burslu falan okuyana devlet burs vermiyor deniyor ama doğru mudur?
Arkadaşınızın bursla krediyi karıştırmış olma imkanı ne? Çok tuhaf geldi bana da çünkü...yani ben %100 burslu okudum ozelde bana bile kyk burs vermedi kresi verdi. ama %50 burslu okuyan arkadasim kyk bursu aldigini soyluyordu bilemiyorum ne kadar dogruydu ama %50 burslu okuyacak kadar gucu olana burs vermesi pek mumkun gibi gorunmuyor bana gore.
yani kolunda luis vuitton cantasi ile sikidim sikidim gezen bir tipti belki karistirmistir. cok ustune dusmedim.Arkadaşınızın bursla krediyi karıştırmış olma imkanı ne? Çok tuhaf geldi bana da çünkü...
ailenizin maaş miktarı ya da tapulu malı olduğu için alamamış olabilir misiniz burs?yani ben %100 burslu okudum ozelde bana bile kyk burs vermedi kresi verdi. ama %50 burslu okuyan arkadasim kyk bursu aldigini soyluyordu bilemiyorum ne kadar dogruydu ama %50 burslu okuyacak kadar gucu olana burs vermesi pek mumkun gibi gorunmuyor bana gore.
annem ve babam emekliydi o donem ve babamin uzerine gorunen 1 tane arsa vardi sadece. evi arabasi vardi ama uzerinde degildi.ailenizin maaş miktarı ya da tapulu malı olduğu için alamamış olabilir misiniz burs?
arkadaşınız da malı babaannesi&anneannesi üzerine kayıtlı olanlardansa belki,ondan almıştır burs.
daha once bir bolum okumustunuz sanirim oyle hatirliyorum. o neydi?vintagecupcakes
Bir yıl daha çalışıcam sanırım hiç bir bölüm içimden gelmiyor zaten hayırlısı olsun artık .
internette burs veren kurumlar diye girin karşınıza çıkacak şartlarını okuyun. size uygun olanlara başvuru yaparsınız. şartlar derken mesela bazı kurumlar sadece muhendislik öğrencilerine verir. Bazı kurumlar tıp fakültesine veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?