burs alabileceğim bir yer ?

mialeo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
314
23
68
Antalya
arkadaşlar ben üni. hazırlık öğrencisiyim inşallah seneye birinci sınıf olacağım burs alabileceğim yerler var mı ?

kyk geri ödemeli çıktı ama ailemin durumu iyi değil yani üsütümüze evimiz bile yok neye göre çıktığını anlamadım :S

onu söyleyecektim ben de.
tekrar başvurduğunda karşılıksıza çevirebiliyorlar.
yaz aylarında tekrar başvur bence dene şansını

Aklıma geldi.
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği de veriyor eylül ayında başvuruları var.

öncelikle merhaba kyk veya belediye dışında okulunuzun burs ofisi veya öğrenci işleri
biriminize gidin orda burs başvuruları için birçok yerden duyuru asılır şartlar fln
hatta bunlar genelde dönem başlarında sınırlı zmanlarda olur ama ünilerin kendi
bazı burslarıda vardır yemek ,yurt veya naksi burs gbi onlarlada görüşmenizi tavsiye ederim

hepsinin peşine düştüm ama ilgilenmiyorlar bile. üstelik okul bursu aylık ailesinden harçlık olarak 700 lira alan insanlara çıktı adaletsizlik değil mi bu!

ağustos ayı gibi tekrar başvuru oluyor. bana karşılıklı çıkmıştı almadım. her yaz tekrar başvurdum son sınıfta karşılıksız çıktı 6 ay almıştım

ticaret odasına gidebilrsin. birde not ortalaman iyi olması gerekior bazı yerlerin şartı oluyor

hepsinin peşine düştüm ama ilgilenmiyorlar bile. üstelik okul bursu aylık ailesinden harçlık olarak 700 lira alan insanlara çıktı adaletsizlik değil mi bu!

cnm hangi üni.desin özel değilse?şundan soruyorum ben ünideyken burs ofisinde çalışıyordum
bizde burs alanların okulun kendi seçtiği bi biriminde belli zmanlarda çalaışma şartı vardı
ve şöyle bi bil.programı kullanılıyordu belgelenen aylık gelir bölü ailedeki biray sayısı
500 tl di yanlış hatırlamıyorsam onnun altına kesin çıkıyordu nakdi olmasa bile yurt yemek vs mutlaka veriliyordu
genelde çok hassas olurlar ve araştırırlar bence gidip bir daha konuş gerekirse dilekçe yaz

ama ben geri ödemeliyi aldım mecburen şimdi tekrar başvurup bursa çeviremezmiyim

defalarca gittim çoğu zaman zaten odaya kilitliyor kendini facede takılıyor ilgisiz yani sene başından beri gidiyorum ben bilmyiorum internetten bul dedi o bilmiycekse internette nerden bulcam ki.

defalarca gittim çoğu zaman zaten odaya kilitliyor kendini facede takılıyor ilgisiz yani sene başından beri gidiyorum ben bilmyiorum internetten bul dedi o bilmiycekse internette nerden bulcam ki.

anladım cnm ama küçük bi üni.heralde çünkü böyle ilgisizlik fln face takılmalar nerdeee
hep işleri başlarından aşkın olurlar bizimkiler kendilerini paralarlardı hatta kaç defa bazı öğrencilerin
harcını yatırdıklarını biliyorum kendi ceplerinden
sende yılma netten tev var koç vakfı var,hünü özyeğin vakfı,yaşar vakfı,sabancı,alarko,tübitak,bnm aklıma
gelenler bunlar ama daha çok yer vardı şimdi aklıma isimleri gelmiyor bunlara bir bak
birde okudugun bölüme özel burs veren yerler oluyor onuda bi araştır derim

yıllar önce üniversiteyi kazandığım günden itibaren aramadığım yer kalmadı...
belediyeler,vakıflar,dernekler..
telefonu suratıma bile kapattılar ki çok başarılı bi öğrenciydim tam burslu kazanmıştım üniversiteyi..
el mahkum geri ödemeli kredi aldım kykdan.
diyeceğim o ki %95 torpilsiz olmuyo bu işler arkadaşım..
öğrenciye kimsenin acıdığı yok..
yine de dene şansını ama
allah yardımcın olsun...

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…