Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onu söyleyecektim ben de.
tekrar başvurduğunda karşılıksıza çevirebiliyorlar.
yaz aylarında tekrar başvur bence dene şansını![]()
öncelikle merhaba kyk veya belediye dışında okulunuzun burs ofisi veya öğrenci işleri
biriminize gidin orda burs başvuruları için birçok yerden duyuru asılır şartlar fln
hatta bunlar genelde dönem başlarında sınırlı zmanlarda olur ama ünilerin kendi
bazı burslarıda vardır yemek ,yurt veya naksi burs gbi onlarlada görüşmenizi tavsiye ederim
Aklıma geldi.
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği de veriyor eylül ayında başvuruları var.
hepsinin peşine düştüm ama ilgilenmiyorlar bile. üstelik okul bursu aylık ailesinden harçlık olarak 700 lira alan insanlara çıktı adaletsizlik değil mi bu!
ağustos ayı gibi tekrar başvuru oluyor. bana karşılıklı çıkmıştı almadım. her yaz tekrar başvurdum son sınıfta karşılıksız çıktı 6 ay almıştım
ticaret odasına gidebilrsin. birde not ortalaman iyi olması gerekior bazı yerlerin şartı oluyor
cnm hangi üni.desin özel değilse?şundan soruyorum ben ünideyken burs ofisinde çalışıyordum
bizde burs alanların okulun kendi seçtiği bi biriminde belli zmanlarda çalaışma şartı vardı
ve şöyle bi bil.programı kullanılıyordu belgelenen aylık gelir bölü ailedeki biray sayısı
500 tl di yanlış hatırlamıyorsam onnun altına kesin çıkıyordu nakdi olmasa bile yurt yemek vs mutlaka veriliyordu
genelde çok hassas olurlar ve araştırırlar bence gidip bir daha konuş gerekirse dilekçe yaz
defalarca gittim çoğu zaman zaten odaya kilitliyor kendini facede takılıyor ilgisiz yani sene başından beri gidiyorum ben bilmyiorum internetten bul dedi o bilmiycekse internette nerden bulcam ki.
ama ben geri ödemeliyi aldım mecburenşimdi tekrar başvurup bursa çeviremezmiyim
banada kredi çıkmıştı herkes geri çevriliyor filan diyor ama geri çevrilmiyormuş ben hala kredi almaya devam ediyorumciddimisin tekrar başvurabiliyormuyum ?