ay ne güzel burun işteee
olsun biz dogalız işte hem estetikli degilizestetikte yapsak burunlara mukemmel oluruz
soldakine benziiyor
Çil siyah noktadan iyidir herhalde, banada yakında siyah burun diyecekler, siyah noktalardan derim görünmez hale gelmese bari:18:
Siyah nokta bantlarını denedn mi canım ?
Hayır tatlım. İşe yarıyormu?
bnm düzde değil kemerlide o yzden ankete katılamadım :)) bnm burnum küçük ucu hafif kalkık ne oluyo düz burun demekmi ay burnumu tanımıomuşum resmn çok utandım
çıkıntılık varmı yokmu?
Sende ekleyebilirmisin canım burnunu
olsun biz dogalız işte hem estetikli degilizestetikte yapsak burunlara mukemmel oluruz
Tabisi canım. Türk kızıyız.
İşin özü.
soldakine benziiyor
Çil siyah noktadan iyidir herhalde, banada yakında siyah burun diyecekler, siyah noktalardan derim görünmez hale gelmese bari:18:
bnm düzde değil kemerlide o yzden ankete katılamadım :)) bnm burnum küçük ucu hafif kalkık ne oluyo düz burun demekmi ay burnumu tanımıomuşum resmn çok utandım
çıkıntılık varmı yokmu?
İşin özü.
soldakine benziiyor
çıkıntılık varmı yokmu?
İşin özü.
ya bide tuhaf olanı sudur soldan bakınca boyle gozukuyor sagdan bakınca duz yandan resimlerde benim hep sag tarafım donuktur soldan resim yok
Canım nesi var gayet güzel burnun :)Kaç kez paylaşmışım! cık.cık
İşte buruncum.
Ev dagınık olabilir k.bakmayın
Eki Görüntüle 437401
Erkek burnu gibi maşallah diyin
Anlaşılan cok hoşmuşşş
Ama merak ediyorum, detaylı anlatın.
çift taraflı burnunuzu:44::44:
filerun canım evet işe yarıyor gibi arkadaşım yapıyodu bandın üzerinde burundan cıkan o siyah noktalar resmen kalıyormus :)
ne güzel yaa benimde sözlümün burnu benimknden iyidir cook güzel diyemem ama kücüktür benmknden en azından . bebişin olunca kesinlkle görmek isterimmm isteriz hatta :) eşinle senide görme şansmız varmııı ??:)) teşekkür ederm tatlımm küçükken burnum yoktu nerdeyse :)) herkes çok beğeniodu ama ben çok utanıodum çok kçk diye:)) zamanla büyüdü tabi şekli oturdu eşimle ilk tanıştığmzda burnun estetikmi demişti o zman dedim hee taam gzl bi burnum var demekki:))) eşimn burnuda çook gzl arkadaşlarımz dio sizin çocuğunz olunca ilk bakıcağımz yer burnu die:)) he ama kötü olsaydı rahatsız olsaydım estetik düşünürdüm asla karşı değilim yani)
Canım nesi var gayet güzel burnun :)
yükleyebilirsem yükleyim hem soldan hem sağdan fotografımı böö
Daha önce duydum gibi geliyor..Bilemedim ki..
Hangi markaların var canım bir bilgin varmı? Fiyatı, kullanımı, satılışı:44:
Çok soru sordum sanırım, kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?