Anket Burnunuz :)

Burnunuz kemerlimi?

• Ankete Katılan
    99

soldakine benziiyor

Göremedimki

soldakine benziiyor

Göremedimki

soldakine benziiyor

Göremedimki

Kaç kez paylaşmışım! cık.cık

İşte buruncum.
Ev dagınık olabilir k.bakmayın

Erkek burnu gibi maşallah diyin

burnum duz de degıl tam kemerlı de degıl nasıl oldugunu anlamadım ama sorun oldugundan emınım .

burnum onden bakıldıgında gayet duzgun mınık durur.sol tarafımdan bakıldıgında da bı sorun gorunmez ama

sag taraftan bakılınca burnumda kemere benzeyen fındık kadar bır cıkıklık var

filerun canım evet işe yarıyor gibi arkadaşım yapıyodu bandın üzerinde burundan cıkan o siyah noktalar resmen kalıyormus :)

Anlaşılan cok hoşmuşşş

:)) teşekkür ederm tatlımm küçükken burnum yoktu nerdeyse :)) herkes çok beğeniodu ama ben çok utanıodum çok kçk diye:)) zamanla büyüdü tabi şekli oturdu eşimle ilk tanıştığmzda burnun estetikmi demişti o zman dedim hee taam gzl bi burnum var demekki:))) eşimn burnuda çook gzl arkadaşlarımz dio sizin çocuğunz olunca ilk bakıcağımz yer burnu die:)) he ama kötü olsaydı rahatsız olsaydım estetik düşünürdüm asla karşı değilim yani)

filerun canım evet işe yarıyor gibi arkadaşım yapıyodu bandın üzerinde burundan cıkan o siyah noktalar resmen kalıyormus :)

Daha önce duydum gibi geliyor..Bilemedim ki..
Hangi markaların var canım bir bilgin varmı? Fiyatı, kullanımı, satılışı:44:
Çok soru sordum sanırım, kusura bakma

ne güzel yaa benimde sözlümün burnu benimknden iyidir cook güzel diyemem ama kücüktür benmknden en azından . bebişin olunca kesinlkle görmek isterimmm isteriz hatta :) eşinle senide görme şansmız varmııı ??

eskiden kemerliydi...
şimde hokka oldu maşallah diyiiinnnn bakemmmmm...

Daha önce duydum gibi geliyor..Bilemedim ki..
Hangi markaların var canım bir bilgin varmı? Fiyatı, kullanımı, satılışı:44:
Çok soru sordum sanırım, kusura bakma

Canım niveanın kullanıyodu arkdaşım . fiyatıda 15 16 lira civarı.bandı burnuna yapıştırıp 15 dk sonra cıkartıyosun siyah noktalarından kurtuluyosunnnnnnnnn :) cok biliyomus gibi konuşmym kullanmadım duyduğum kadarıyla söylüyorumm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…