Anket Burnunuz :)

Burnunuz kemerlimi?

• Ankete Katılan
    99
megan-fox-nose-job0.jpg

soldakine benziiyor

Göremedimki:1:

Çil siyah noktadan iyidir herhalde, banada yakında siyah burun diyecekler, siyah noktalardan derim görünmez hale gelmese bari:18::9:

Siyah nokta bantlarını denedn mi canım ?

Hayır tatlım. İşe yarıyormu?

:21::21:

bnm düzde değil kemerlide o yzden ankete katılamadım :)) bnm burnum küçük ucu hafif kalkık ne oluyo düz burun demekmi ay burnumu tanımıomuşum resmn çok utandım :17:

çıkıntılık varmı yokmu :1:?
Sende ekleyebilirmisin canım burnunu :37:

olsun biz dogalız işte hem estetikli degiliz:9: estetikte yapsak burunlara mukemmel oluruz:21::9:

Tabisi canım. Türk kızıyız.
İşin özü.:16:

megan-fox-nose-job0.jpg

soldakine benziiyor

Çil siyah noktadan iyidir herhalde, banada yakında siyah burun diyecekler, siyah noktalardan derim görünmez hale gelmese bari:18::9:

bnm düzde değil kemerlide o yzden ankete katılamadım :)) bnm burnum küçük ucu hafif kalkık ne oluyo düz burun demekmi ay burnumu tanımıomuşum resmn çok utandım :17:

olsun biz dogalız işte hem estetikli degiliz:9: estetikte yapsak burunlara mukemmel oluruz:21::9:

megan-fox-nose-job0.jpg

soldakine benziiyor

Kaç kez paylaşmışım! cık.cık :1:

İşte buruncum.
Ev dagınık olabilir k.bakmayın:1:

$Resim 001.jpg

Erkek burnu gibi maşallah diyin :1::1::9::nazar:

burnum duz de degıl tam kemerlı de degıl nasıl oldugunu anlamadım ama sorun oldugundan emınım .

burnum onden bakıldıgında gayet duzgun mınık durur.sol tarafımdan bakıldıgında da bı sorun gorunmez ama

sag taraftan bakılınca burnumda kemere benzeyen fındık kadar bır cıkıklık var:14:

filerun canım evet işe yarıyor gibi arkadaşım yapıyodu bandın üzerinde burundan cıkan o siyah noktalar resmen kalıyormus :)

Anlaşılan cok hoşmuşşş :16:

:)) teşekkür ederm tatlımm küçükken burnum yoktu nerdeyse :)) herkes çok beğeniodu ama ben çok utanıodum çok kçk diye:)) zamanla büyüdü tabi şekli oturdu eşimle ilk tanıştığmzda burnun estetikmi demişti o zman dedim hee taam gzl bi burnum var demekki:))) eşimn burnuda çook gzl arkadaşlarımz dio sizin çocuğunz olunca ilk bakıcağımz yer burnu die:)) he ama kötü olsaydı rahatsız olsaydım estetik düşünürdüm asla karşı değilim yani;))

filerun canım evet işe yarıyor gibi arkadaşım yapıyodu bandın üzerinde burundan cıkan o siyah noktalar resmen kalıyormus :)

Daha önce duydum gibi geliyor..Bilemedim ki..
Hangi markaların var canım bir bilgin varmı? Fiyatı, kullanımı, satılışı:44:
Çok soru sordum sanırım, kusura bakma:42:

:)) teşekkür ederm tatlımm küçükken burnum yoktu nerdeyse :)) herkes çok beğeniodu ama ben çok utanıodum çok kçk diye:)) zamanla büyüdü tabi şekli oturdu eşimle ilk tanıştığmzda burnun estetikmi demişti o zman dedim hee taam gzl bi burnum var demekki:))) eşimn burnuda çook gzl arkadaşlarımz dio sizin çocuğunz olunca ilk bakıcağımz yer burnu die:)) he ama kötü olsaydı rahatsız olsaydım estetik düşünürdüm asla karşı değilim yani;))
ne güzel yaa benimde sözlümün burnu benimknden iyidir cook güzel diyemem ama kücüktür benmknden en azından . bebişin olunca kesinlkle görmek isterimmm isteriz hatta :) eşinle senide görme şansmız varmııı ?? :emir_bebek:

eskiden kemerliydi...
şimde hokka oldu maşallah diyiiinnnn bakemmmmm...:4:

Daha önce duydum gibi geliyor..Bilemedim ki..
Hangi markaların var canım bir bilgin varmı? Fiyatı, kullanımı, satılışı:44:
Çok soru sordum sanırım, kusura bakma:42:

Canım niveanın kullanıyodu arkdaşım . fiyatıda 15 16 lira civarı.bandı burnuna yapıştırıp 15 dk sonra cıkartıyosun siyah noktalarından kurtuluyosunnnnnnnnn :) cok biliyomus gibi konuşmym kullanmadım duyduğum kadarıyla söylüyorumm :)

Back