Anket Burnunuz :)

Burnunuz kemerlimi?

• Ankete Katılan
    99
Kesinlikle canımm :)
Hatta bi olayı anlatym . bigün erkek arkadsmla buluscaktık o bulusma yernde bende otobüsle gidiyorum onun beni beklediği yeri geçmişim tam geçerken beni görmüş yandan hemen arıyor hayatım seni burnunda tanıdım farkı var demekki

Benim burnumun ucuda alttan yukarıya doğru bir bağ var gibi, adı nedir bilmem.
ordan tanırlar.
Gerçi koca yanaklarımdan burnum gözüküyorsa

ahaha :) Tombik tombik hee :)
Benimde burnum kemerden dolayı eğri gibi sol tarafım daha farklı bi surat sanki gibi geliyor . bide burnumun üstünde çillerim vaarrr

kemerli degil ama hokka gibi bir burunda degil megan foxun estetiksiz burnuna benziyor biraz yandan yani bir burun estetigiyle megan gibi olurum o derece

Son düzenleme:
ahaha :) Tombik tombik hee :)
Benimde burnum kemerden dolayı eğri gibi sol tarafım daha farklı bi surat sanki gibi geliyor . bide burnumun üstünde çillerim vaarrr

Çil siyah noktadan iyidir herhalde, banada yakında siyah burun diyecekler, siyah noktalardan derim görünmez hale gelmese bari:18:

kemerli degil ama hokka gibi bir burunda degil megan foxun estetiksiz burnuna benziyor biraz yandan yani bir burun estetigiyle megan gibi olurum o derece

Hı? O nasılmış, ilk kez duydum, resim bulabilirmisin?
Olursun anacım olursun

bnm düzde değil kemerlide o yzden ankete katılamadım :)) bnm burnum küçük ucu hafif kalkık ne oluyo düz burun demekmi ay burnumu tanımıomuşum resmn çok utandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…