Anket Burnunuz :)

Burnunuz kemerlimi?

• Ankete Katılan
    99
Kesinlikle canımm :)
Hatta bi olayı anlatym . bigün erkek arkadsmla buluscaktık o bulusma yernde bende otobüsle gidiyorum onun beni beklediği yeri geçmişim tam geçerken beni görmüş yandan hemen arıyor hayatım seni burnunda tanıdım :52::52: farkı var demekki :51:

:31: :7:
Benim burnumun ucuda alttan yukarıya doğru bir bağ var gibi, adı nedir bilmem.
ordan tanırlar.:1:
Gerçi koca yanaklarımdan burnum gözüküyorsa
:9::9:

ahaha :) Tombik tombik hee :)
Benimde burnum kemerden dolayı eğri gibi sol tarafım daha farklı bi surat sanki gibi geliyor . bide burnumun üstünde çillerim vaarrr :8:

kemerli degil ama hokka gibi bir burunda degil megan foxun estetiksiz burnuna benziyor biraz yandan:27: yani bir burun estetigiyle megan gibi olurum o derece:27::9:

Son düzenleme:
ahaha :) Tombik tombik hee :)
Benimde burnum kemerden dolayı eğri gibi sol tarafım daha farklı bi surat sanki gibi geliyor . bide burnumun üstünde çillerim vaarrr :8:

Çil siyah noktadan iyidir herhalde, banada yakında siyah burun diyecekler, siyah noktalardan derim görünmez hale gelmese bari:18::9:

kemerli degil ama hokka gibi bir burunda degil megan foxun estetiksiz burnuna benziyor biraz yandan:27: yani bir burun estetigiyle megan gibi olurum o derece:27::9:

Hı? O nasılmış, ilk kez duydum, resim bulabilirmisin?
Olursun anacım olursun:8:

Hı? O nasılmış, ilk kez duydum, resim bulabilirmisin?
Olursun anacım olursun:8:

megan-fox-nose-job0.jpg

soldakine benziiyor

Son düzenleme:
bnm düzde değil kemerlide o yzden ankete katılamadım :)) bnm burnum küçük ucu hafif kalkık ne oluyo düz burun demekmi ay burnumu tanımıomuşum resmn çok utandım :17:

Back