Iyi bir doktorla olumlu sonuç alınabilir ama yinede ameliyat kararı vermek çok zor öncekine göre kötüde olabilir.
Sizi çok iyi anlıyorum. iyi bir doktorun yaptığı ameliyatla daha begenecegin bir burnun olur fakat akside olabilir ameliyatın geri dönüşü olmuyor maalesef.birde biliyorsunuz iyi doktorların ücretleri çok yüksek deneyimsiz doktora emanet edip daha kötü hale gelmekte çok üzer insanıBen de ondan korkuyorum.Şükürsüzlük mü yapıyorum acaba diye.Çünkü önceden dalga geçiyorlardı o yüzden olmuştum.Ama şimdi çok burnumla ilgili bir sey duymuyorum ama kendimi güzel hissetmiyorum pek fazla.Hala yüzüme göre büyük burnum.Belki de geçmişte yaşadıklarımın bende bıraktığı etki var hala üzerimde.
Eğer mutlu değilseniz tekrar olun. Ben 3. kez oldum, şu anda bantlı :) Doğal burnum çok geniş duruyordu gülünce, boyutu çok büyük değildi, ucunda da sarkıklık vardı o yüzden oldum.. Sonra ameliyata karar verdim, KBBciye oldum, burun ucumu çok kaldırdı, biraz küçülttü ama yine büyük geliyordu gözüme, drdan revizyon yapmasını istedim ama "senin derin kalın en fazla bu kadar olur, daha küçülmez" dedi. Daha sonra başka bir dr buldum ona oldum, yine ucu çok kalkıktı, bi öncekine göre çok az küçültmüştü ama çevremdekiler beğeniyordu. Yoldan geçen "burnunuzu kime yaptırdınız" diye soruyordu, estetik olduğu çok belli oluyordu bi de gülünce hala çok genişti. Drdan revizyon istedim, dedim çok geniş daha dar istiyorum ve ucu aşağı baksın, karşıya değil, dr dedi daraltırsam en fazla 1milim olur, boşuna iz taşırsın falan yani istemedi yapmak. Şimdi başka bir dr buldum, şu an bantlı ve şiş(2 haftalık) ama diğer 2 ameliyatımın 2. haftalarını hatırlıyorum, bantlıyken aşırı şiş, ucu top gibi, geniş, karşıya bakan bir burundu. Şu anda boyutu yarı yarıya, dar, ucu çok hafif belli belirsiz kalkık, delikler aşağı bakan bir burnum var, nazar etmek istemiyorum valla 2 hüsrandan sonra, ama memnunum. Yani tekrar olmak isterseniz doktorunuzu çok iyi seçin, ne istediğinizi teker teker anlatın, yapabilirse yaptırınMerhaba, ben 5 buçuk sene önce burun estetiği ameliyatı olmuştum.Önceki burnum çok büyük ve kemerli olduğu için aslında o an bana doktorun yapacağı her türlü değişiklik iyi gelecekti.Zaten kendisine de dikkat çekmeyen,doğal ve küçük bir burnum olsun istiyorum demiştim.Hiçbir şekilde şu kişinin burnu olsun gibi bir şey de dememiştim.
Büyük ve kemerli burnumdan sonra aslında kendimi çok iyi hissediyordum yeni burnumla.Ameliyat sonrası da çok rahat geçmişti,hiç ameliyat olmuş gibi hissetmiyordum yüzümdeki şişlikten başka.
Gelelim asıl meseleyeBen son 1 senedir filan burnuma yine takmaya başladım. Kemerli değil artık,ama hala büyük,yüzüme uymuyor. Filtreyle filan foto çekindiğimiz için herhalde anlamıyoruz tam burnumuz nasıl gözüküyor. Yandan çekilmiş ve güldüğüm bir fotoğrafımı gördükten sonra burnumun hala normalden büyük gözüktüğünü farkettim. Zaten kimse estetik olduğunu anlamıyor büyüklüğünden dolayı galiba.
İlk ameliyatımda hiç düşünmedim bir anda karar verdim oldum.Ama bu sefer o kadar cesaretim yok.İlk ameliyatımı olma nedenim küçüklükten beri burnumla insanlar çok dalga geçiyordu,psikolojimi çok etkilemişti.Şimdi çok fazla o durumla karşılaşmıyorum ama büyük geliyor.Önceden yaşadıklarım yüzünden mi takıntı yapıyorum bilmiyorum ama annem filan da yanlışlıkla ağzından büyük olduğunu ima edecek bir şey söyledi farketmeden yani büyük olduğunu düşünüyorum. Ama yeniden olmalı mıyım?
2.ameliyatı olan var mı? neden olmaya karar verdiniz,sorun neydi?
Çok uzun yazdım ama dertliyim bu konuda lütfen yardım edin insanı çok etkiliyo bu durum
Sizdeki deli cesareti . Gözü karalık var galiba,hani 1. ameliyt bu kadar dikkat özen gerekiyorken. İkide üçte burun nasıl hissediyor ağrısı, acısı . Allah mecbur bırakmasın ama zor seyler doğrusuEğer mutlu değilseniz tekrar olun. Ben 3. kez oldum, şu anda bantlı :) Doğal burnum çok geniş duruyordu gülünce, boyutu çok büyük değildi, ucunda da sarkıklık vardı o yüzden oldum.. Sonra ameliyata karar verdim, KBBciye oldum, burun ucumu çok kaldırdı, biraz küçülttü ama yine büyük geliyordu gözüme, drdan revizyon yapmasını istedim ama "senin derin kalın en fazla bu kadar olur, daha küçülmez" dedi. Daha sonra başka bir dr buldum ona oldum, yine ucu çok kalkıktı, bi öncekine göre çok az küçültmüştü ama çevremdekiler beğeniyordu. Yoldan geçen "burnunuzu kime yaptırdınız" diye soruyordu, estetik olduğu çok belli oluyordu bi de gülünce hala çok genişti. Drdan revizyon istedim, dedim çok geniş daha dar istiyorum ve ucu aşağı baksın, karşıya değil, dr dedi daraltırsam en fazla 1milim olur, boşuna iz taşırsın falan yani istemedi yapmak. Şimdi başka bir dr buldum, şu an bantlı ve şiş(2 haftalık) ama diğer 2 ameliyatımın 2. haftalarını hatırlıyorum, bantlıyken aşırı şiş, ucu top gibi, geniş, karşıya bakan bir burundu. Şu anda boyutu yarı yarıya, dar, ucu çok hafif belli belirsiz kalkık, delikler aşağı bakan bir burnum var, nazar etmek istemiyorum valla 2 hüsrandan sonra, ama memnunum. Yani tekrar olmak isterseniz doktorunuzu çok iyi seçin, ne istediğinizi teker teker anlatın, yapabilirse yaptırın
Sızı ilgilendirmez isteyen 3.ameliyatıda olur 4 de 5 de.insanlarin kararlarına karışmayın.hickimse iyi olan burunla gidip revizyon olmuyor.revizyonu insanlar mecburiyetten oluyor.akil dışı yorumlarınızı kendinize saklayın.herseye sadece kendi acınızdan bakmayın.sizin burnunuz iyi oldu diye herkesi de böyle görmeyin sizin yaptığınız bencillik.ya akıl ve mantık dahilinde yorum yapın yada susun.Sizdeki deli cesareti . Gözü karalık var galiba,hani 1. ameliyt bu kadar dikkat özen gerekiyorken. İkide üçte burun nasıl hissediyor ağrısı, acısı . Allah mecbur bırakmasın ama zor seyler doğrusu
Yazdığınız aynı yorum içinde hem beş yıl geçmiş burun oturmuş hemde geçici bir süreç olabilir diyorsunuz.tutarsız yorum yazmayın.yorum yazmak için yorum yazmayın.5 yıl olmuş daha ne kadar uzun bir süre geçmesi gerekiyor.burun ameliyattan çıktığından sonra nasıl görünüyorsa sonraki süreçte de öyle kalıyor.sadece şişlikler geçiyor onun dışında hiç değişiklik olmuyor.5 yıl geçtikten sonra kendiliğinden burun değişmez.akla mantığa aykırı geçici süreç demekBence herhangi bir sağlık sıkıntısı yoksa olmayın derim. Hiçbir şey doğali gibi değil bende oldum ama eskisi kadar rahat hareket edemiyorum dikkat lazım . Beş yıl geçmiş burun oturmsken tekrar olmak cesaret ister. Belkıde siz pimpiriklik yapıyorsunuz bekleyin bnce geçici bir süreç olabilir
Sizi çok iyi anlıyorum. iyi bir doktorun yaptığı ameliyatla daha begenecegin bir burnun olur fakat akside olabilir ameliyatın geri dönüşü olmuyor maalesef.birde biliyorsunuz iyi doktorların ücretleri çok yüksek deneyimsiz doktora emanet edip daha kötü hale gelmekte çok üzer insanı
Sizin yazdıklarınızı o kadar iyi anlıyorum ki herkes geçiyor bu süreçten.bencede en iyisi sakin olduğun bir anda düşünüp karar vermek ve emin olun işinde iyi bir doktor sizi iyiye yöneltir.üzgün olduğumuz da yanlış karar verebiliyoruz.Evet hem maddi hem manevi yeniden bir sürece girmek istemiyorum aslında. Bunları yazarken biraz sinir boşalması yaşıyordum. Yeniden mi aynı şeyleri yaşıyorum,kurtulamayacak mıyım ben bu dertten diye
Şimdi biraz daha sakinleştim.Belki de herkes çok kusursuz olmak zorunda değildir.Evet büyük burnum ama çok kötü durumda olan insanlar var hayatlarına mutlu devam ediyorlar o halleriyle bile.Ben onlardan daha mı kötüyüm ki?
Sağlık olarak bir soruna neden olmuyor ve başka herhangi bir sıkıntım yok burnumla ilgili. O yüzden bir daha böyle kafama taktığım bir durum olduğunda iyi bir doktorla görüşüp en azından onu dinlicem. Belki sen abartıyorsun diyecek ya da çok bir işlem gerekmeden sorunu düzeltebiliriz diyecek.
Teşekkür ederim mesajınız için birilerinin tanımadığı halde destek vermesi çok iyi hissettiriyor
Bende ameliyattan sonra burun ucu şişliğim kaldı.meğerse benim şişlik sandığım o sert doku etin uyum sağlayamayıp sertleşmesiymiş.ayrıca burun deliklerim de asimetrikti ve bi kaç ufak sıkıntıdan daha ,bir buçuk ay önce tekrar ameliyat oldum.ama sizin gibi sıkıntım burnumun normalden büyük olmasıyla kalsaydı olmazdım.evet büyüktü ama eskisinden daha iyiydi,beni rahatsız eden burnumun yarısının semsert olmasıydı.yani sadece normalden daha büyük diye ikinciyi olmazdım bunun için de psikolojimi bozmazdım.çünkü 2. ameliyat ilkinden daha zor ağrılı,en azından benim öyle oldu daha 10 aylık ameliyatlıyken olduğum için
Siz bana bilenmissiniz galiba ben kötü birşey demedim ki geçici bir süreçten kastım düşünceydi ama kim nasıl anlamak isterse öyle anlar konu sahibi yorum yapmıyor siz cevap veriyorsunuz ilginç bence güzel bakmayı deneyin güzel bakan güzel görürYazdığınız aynı yorum içinde hem beş yıl geçmiş burun oturmuş hemde geçici bir süreç olabilir diyorsunuz.tutarsız yorum yazmayın.yorum yazmak için yorum yazmayın.5 yıl olmuş daha ne kadar uzun bir süre geçmesi gerekiyor.burun ameliyattan çıktığından sonra nasıl görünüyorsa sonraki süreçte de öyle kalıyor.sadece şişlikler geçiyor onun dışında hiç değişiklik olmuyor.5 yıl geçtikten sonra kendiliğinden burun değişmez.akla mantığa aykırı geçici süreç demek
Eğer mutlu değilseniz tekrar olun. Ben 3. kez oldum, şu anda bantlı :) Doğal burnum çok geniş duruyordu gülünce, boyutu çok büyük değildi, ucunda da sarkıklık vardı o yüzden oldum.. Sonra ameliyata karar verdim, KBBciye oldum, burun ucumu çok kaldırdı, biraz küçülttü ama yine büyük geliyordu gözüme, drdan revizyon yapmasını istedim ama "senin derin kalın en fazla bu kadar olur, daha küçülmez" dedi. Daha sonra başka bir dr buldum ona oldum, yine ucu çok kalkıktı, bi öncekine göre çok az küçültmüştü ama çevremdekiler beğeniyordu. Yoldan geçen "burnunuzu kime yaptırdınız" diye soruyordu, estetik olduğu çok belli oluyordu bi de gülünce hala çok genişti. Drdan revizyon istedim, dedim çok geniş daha dar istiyorum ve ucu aşağı baksın, karşıya değil, dr dedi daraltırsam en fazla 1milim olur, boşuna iz taşırsın falan yani istemedi yapmak. Şimdi başka bir dr buldum, şu an bantlı ve şiş(2 haftalık) ama diğer 2 ameliyatımın 2. haftalarını hatırlıyorum, bantlıyken aşırı şiş, ucu top gibi, geniş, karşıya bakan bir burundu. Şu anda boyutu yarı yarıya, dar, ucu çok hafif belli belirsiz kalkık, delikler aşağı bakan bir burnum var, nazar etmek istemiyorum valla 2 hüsrandan sonra, ama memnunum. Yani tekrar olmak isterseniz doktorunuzu çok iyi seçin, ne istediğinizi teker teker anlatın, yapabilirse yaptırın
Güzel göreceğim diye de yalan yanlış yorum yazmayın diyorum ben.kötü olan şeye iyi demek onu iyi yapmaz.konu sahibi arkadaşın burnunu görmedim ve ben ameliyat olursa olumlu ve olumsuz her iki ihtimalden de bahsettim.Siz bana bilenmissiniz galiba ben kötü birşey demedim ki geçici bir süreçten kastım düşünceydi ama kim nasıl anlamak isterse öyle anlar konu sahibi yorum yapmıyor siz cevap veriyorsunuz ilginç bence güzel bakmayı deneyin güzel bakan güzel görür
Bende fikrimi söyledim bunda birşey yokta sizin durumu ben anladm konunuza istediğiniz yorumu yapmadığım için bilenmissiniz yargısız infaz yaptınızGüzel göreceğim diye de yalan yanlış yorum yazmayın diyorum ben.kötü olan şeye iyi demek onu iyi yapmaz.konu sahibi arkadaşın burnunu görmedim ve ben ameliyat olursa olumlu ve olumsuz her iki ihtimalden de bahsettim.
Bence herhangi bir sağlık sıkıntısı yoksa olmayın derim. Hiçbir şey doğali gibi değil bende oldum ama eskisi kadar rahat hareket edemiyorum dikkat lazım . Beş yıl geçmiş burun oturmsken tekrar olmak cesaret ister. Belkıde siz pimpiriklik yapıyorsunuz bekleyin bnce geçici bir süreç olabilir