Burnun Yüze Yakışmaması Yardım

deepthoughts

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2023
73
16
24
Kızlar merhaba burun ameliyatımın üstünden 4 ay geçti ama yaptığım günden beri burnumu sevemiyorum ve mutlu olamıyorum bir türlü. Doktorum ameliyat fotoğrafını paylaşmadı o yüzden yüzüme bakarak sadece değerlendirme yapabiliyorum. Burnum hala ödemli bu bariz belli ama şekil olarak yüzüme gitmediğini düşünüyor eski burnumla kıyaslayınca eski burnumun daha iyi olduğu kanaatine varıyorum. Yani burun kendi özelinde kötü değil ama bana yakışmadı eski burnum daha çok yakışıyordu sadece biraz kemerim vardı.
Beklemem gerekiyor diyorum kendime ama 4 ay oldu her ay geçtikçe umudum azalıyor sizce burnum zaman geçtikçe olumlu yönde değişir mi gerçekten çok yoruldum bu süreçte psikolojik olarak, artık umudum da kalmadı seveceğime dair. Aynı süreçten geçen sonradan beğenen birileri var mıdır son bir umut olarak bu konuyu açıyorum.

Kuzenim burnundan ameliyat olmuştu. İlk zamanlar inanılmaz kötü duruyordu. Ameliyat olduğuna bin pişman olmuştu.
Aradan 1 sene 1 buçuk sene geçti.. Yüzüne tam oturdu. Şuan estetik yaptırdığı belli bile olmuyor, gayet doğal duruyor..
Süreç ilerledikçe anlayabilirsiniz bence.
Şimdi tecrübem de yok, ben bilemiyorum ama bence olumsuz yorum yapmak için de erken gibi..

Ya ilk ay mı pişmandı kuzeniniz. Yoksa ilk 4-5 ay mı? Yorumunuz biraz umut verdi

Benim pismanlığım geçmedi asla da sevemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…