burnumun üstünden siyah nokta fışkırıyor

meraba kızlar
burnunu agda ve sir gibi maddeler le almış olanlara söylüyorum onlar artık hem siyah nokta+kıl kökleri
bende yaptığım için aynı dertten muzdaribim nefret ediyorum burnumun üstü hep kirli gibi görünüo ve ben bu akılılığı daha liseye giderken yaptım
nası çözümü olur bilmiorum ikikere sir yaptım burnuma kıl değil tabi suanda tüyler ama siyah nokta sandığımızda aslında kıl kökleri yanı benımkı öyle kızlar varmı çözümü sizce bunun?

slm arkaşlar.

22yaşındyım yağlı bir cilde sahibim.sivilcelerimle yıllarca savaştım.raccuntune sayesinde kurtuldum ama şimdide burnumun üstünden siyah noktalar fışkırıo:59:sanki diken diken kıl gibi çıkmışlar 2yıldır aşırı derecede çıkıolar.karşılıklı biriyle konuşunda hemen dikkatini çekio ve ben çok utanıyrm.kaç aydır ağdayla alıyrm.ağdanın üstüne bakınca gözlerime inanamıyrmm.resmen bir yumak siyah nokta gelio ama ardı arkası kesilmio.1hafta geçmeden tekrar çıkıyorlar ve ağda yapmaktan burnumun üstündeki tüyler kıl haline döndüü.

bana yardım edebilecek biri varmı.napabilirim bunlardan kurtulmak için:26:

ayyy cn m keske agdayla aldırmasaydın agda hıc olurmu kıllar azar vala :50: nese artık olmus bı kere lazerı arstırdın mı hıc sıyah noktalra zaten kesın bı cozum yok ama lazerle tuylerındne kurtulabılrsın
bu arada sıyah nokta ıcın de burun bantları oluyo bende onları merak edıyorum kullnamadım ama kullnan avarsa memnun olurum cogaltmıyosa alıcam da

ben uzun zamandır böyle yapıyorum.seneler önce roacotan denen ilacıda kullandım hatta.uzn zmandır yapıyorum gözeneklerim sıkı ve siyah noktam yok denecek kadar cok ama cok az hatta cilt temizliğine gittiğimde bile gözeneklerimin cok sıkı olduğunu söylerler.ha birde günlük temızlığini mutlaka yapman lazım çok önemli

cnm pekı bu jelatınler gozenkelrı dah da buyutmuyormu ben bırınden o sekılde duymustum hatta ben de alıcaktım ama vazgcmıstım sen ne zamandır kullnıyosun ve o maskeyı cıkartırken burunda gorunmeyeyn kıllar olabılıyo sarı sarı onları da cekıyormu ? uzunsure kulndıysan bend edenemek ıstıyorum bırde burun bantı gıbı mı oluyo bu jelatınlerı ısıtınca
son bı soru cnmkusura bakma :18: bırde sen jelatınlı maskeyı uyguladıktan sorna baska bı ıslem yapıyormusun yanı yıkıyomusun yuzunu ya da tonık falan mı yapıyosun da genıslemıyo gozuneklerın ??

Dematologlar siyah noktayı özel bi aletle temizliyormuş , yaptıran var mı ? Temizlettirsek sonra her gün cildimizi temizleyip nemlendirsek bi daha olmaz heralde.

Geçen gün kuaför bana sormadan burnuma ağda sürdü aa ne yaptın dedim burnunda çok siyah nokta var belki çıkarlar dedi ama 1 tanesi bile çıkmadı bi daha sürdürtmem burnum kıllanır falan uğraşamam.Doktor en iyi çözümü bulucaktır.

Nivea pure natural serisinin ürünlerini nerede bulabilirim kızlar bana yardımcı olun lütfen.........

Dematologlar siyah noktayı özel bi aletle temizliyormuş , yaptıran var mı ? Temizlettirsek sonra her gün cildimizi temizleyip nemlendirsek bi daha olmaz heralde.

Geçen gün kuaför bana sormadan burnuma ağda sürdü aa ne yaptın dedim burnunda çok siyah nokta var belki çıkarlar dedi ama 1 tanesi bile çıkmadı bi daha sürdürtmem burnum kıllanır falan uğraşamam.Doktor en iyi çözümü bulucaktır.

Nivea pure natural serisinin ürünlerini nerede bulabilirim kızlar bana yardımcı olun lütfen.........

bu kuaforlerden bazıları haddıne dusmeyeyn ısler yapınca sınıroluyorum ya bende sac konusnda cok cektım ıstedıgım boya su dıyorum baska bı renk yapıyo :47:
her neyse cnm bu arada doktorlar sıyah noktaya tamamen cozum yok ancak temızleyebılırsınız belırlı aralıklarla dıyorlar
sıyah noktalrı bız gorunus bakımından her ne kadar sevmesek de onların da yararı var

bu kuaforlerden bazıları haddıne dusmeyeyn ısler yapınca sınıroluyorum ya bende sac konusnda cok cektım ıstedıgım boya su dıyorum baska bı renk yapıyo :47:
her neyse cnm bu arada doktorlar sıyah noktaya tamamen cozum yok ancak temızleyebılırsınız belırlı aralıklarla dıyorlar
sıyah noktalrı bız gorunus bakımından her ne kadar sevmesek de onların da yararı var

Benim suratım tertemizdir.Bir tek burnumda siyah nokta olunca dikkat çekiyo bu aralar herkes söylemeye başladı sinir oluyorum.Doktora gidicem temizler inşallah sonra niveanın pure natural ürünlerini kullanmayı düşünüyorum günlük bakım için şimdiye kadar hiç bakım yapmadım.

cilt bakımı yaptır düzenli onlar bebek gibi yapıcak .benim arkadaşımınd aöyleydi diken gibi cilt bakımı yaptırdı resmen rengi pembe oldu burnunun ve tertemiz oldu burnunun üzeri

ayyy cn m keske agdayla aldırmasaydın agda hıc olurmu kıllar azar vala :50: nese artık olmus bı kere lazerı arstırdın mı hıc sıyah noktalra zaten kesın bı cozum yok ama lazerle tuylerındne kurtulabılrsın
bu arada sıyah nokta ıcın de burun bantları oluyo bende onları merak edıyorum kullnamadım ama kullnan avarsa memnun olurum cogaltmıyosa alıcam da

ben baya kullandım burun bantları kılları da çekiyor ayrıca bütün siyah noktaların gitmiyor ama ilk kullandığında bir sürelik iyi bir sonuç alıyorsun

ben de aynı senin gibi sivilcelerimden kurtulduktan sonra siyah noktalarımla başbaşa kaldım. çözümü ise cilt bakımı yaptırarak buldum. geçenlerde fırsat sitesinden aldığım cilt bakımına gittim, önce cildimi temizlediler sonra dönen fırça gibi bir aletle ölü tabakayı kaldırdı ve buhar makinasıyla sürekli buhar vererek siyah noktalarımı bir el aleti yardımıyla temizledi ardından maske uyguladı. bir iki gün ufak tefek kırmızılıklar oluştu ama zamanla geçti. şimdi ise siyah noktalarımın %80'i geçti diyebilirim. elbette tekrar oluşacaktır ama eskisi gibi olacağını sanmıyorum. sana bir tavsiyem de eczanede satılan dermokozmetik ürünleri dışında ürün kullanma ve cildini hergün temizle :)

meraba kızlar
burnunu agda ve sir gibi maddeler le almış olanlara söylüyorum onlar artık hem siyah nokta+kıl kökleri
bende yaptığım için aynı dertten muzdaribim nefret ediyorum burnumun üstü hep kirli gibi görünüo ve ben bu akılılığı daha liseye giderken yaptım
nası çözümü olur bilmiorum ikikere sir yaptım burnuma kıl değil tabi suanda tüyler ama siyah nokta sandığımızda aslında kıl kökleri yanı benımkı öyle kızlar varmı çözümü sizce bunun?
çözüm bulamadım denemediğim maskede kalmadııı
görseydin ağdadan başka çarem yoktu tanıdık olmayanlar bile senin burnuna nolmuş die sorulardı siyah noktolar küçük kıl gibi başlarını çıkamrışlardı yanlar siyah nokto dolu üstlerde kıl doluydu bende mecburiyetten aldırdım ama ağdayla 3 4 gün temiz kalıyor tekrar birikmeye başlıo
Yağlı ciltlerin siyah nokta sorunu oluyor. benim de yağlı olduğu için yaptığım bir şey var: 2 kaşık kadar yoğurda bir çay kaşığı kadar hamur kabartma tozu ekleyip karıştırıyorum sonra da yüzüme sürüyorum 4-5 dk bekletiyorum burnumun üzerindeki siyah noktaları gideriyor ama haftada 2 kez yapmak lazım.
bend eyoğurda kabartma tozu koyuyorum
kızlar aynı sorun bendede var.roaccutane kullandım sivilceler geçti.siyah noktalar burnumun üstünde ve çevresinde.2günde bir duş alıyorum.duşta kese yapıyorum resmen ölü deriler çıkıyo siyah noktalar kayboluyo.ertesi gün aaaa yeniden gelmişler:37::37::37::37::37: çıldırıyorum yaaa.pembe maskeyi ve diğer önerilerinizi denemeye karar verdim.tşk ederim

benimki kadar olmamaz heraldeee:50:

bol bol peeling yapmak lazım (özellikle salisilik asit içerenler ile). ben bir alet aldım watsonstandı sanırım, metal bir çubuk, ucu küçük daire gibi. siyah nokta aleti. onu bastırarak siyah nokta olan bölgeler üzerinden geçirince siyah noktalar çıkıyor. ben önceden kendim sıkardım siyah noktaları ama o zaman da cilt tahriş olup üst deri soyuluyor... bu alet daha iyi sıkmaktansa...

Burnumun üstü aynı şekilde heryerinde siyah nokta vardı resmen burnum görünmüyordu..

Ben roaccutane kullandım 6 ay. İlk 1 ayda resmen siyah noktalarınız cildinizin üzerine çıkıp kendiliğinden dökülüyor.
Bundan önce herşeyi kullandım en iyi ürünlerden doğal ürünlere kadar. Ama maalesef dipten birtek roaccutane tarzı ilaçlar döküyor.
Çok şükür siyah nokta gibi bir sorunum yok şuanda.

Ağdayla almasaydın keşke...Siyah nokta bandını da önermiyorum aslında ağdayla aynı mantık ve burnunda tüyler artar...
Yüzünü temiz tut.Kil maskesi kullanabilirsin.Banyodan sonra yumuşayacağı için burnundaki siyah noktaları sık.Bunu her banyodan sonra yap.Daha sonra da kil maskesi uygula.Ben çok faydasını gördüm hem sivilcelerde hem de siyah noktalarda.Ama en önemlisi temiz tutmak ve yağlanmasını önlemek.
Bu aralarda gül suyu kullanıyorum onun da çok faydası oldu...

simdi sana kisa burun ustu siyah nokta temizleme yontemi soyleyim evinde limon varsa limonu bir tabagi sIk sonra icine tuz koy karistir...sonra hafifli puturtulu o tabakayi burnuna hafifce baski yapmadan surmeye basla biraz yanacaktim yikama yuzunu oyle burnunda kalsin yat bunu birkac gun dene niy siyah nokta kalir nede baska bisey yuzunde sivilce varsa onlarada sur ..ben komple suruyorum mesela..sabahta ilk once sicak suyla yuzundeki yaglar ciksin cozulsun sonra soguk suyla yika...mewmnun kalacaksin..

tuzu ne kadar koyuyorsun ?

Kese yapiyorum ben
daha öncedende doktorun verdigi clindoxl ile isotrexin kullaniodum cok iyi gelmisti ama birakinca eskisinden beter oldu
en iyisi her hafta yaptigim yyöntem yani kese canim baska cözümü yok yani

Kese yapiyorum ben
daha öncedende doktorun verdigi clindoxl ile isotrexin kullaniodum cok iyi gelmisti ama birakinca eskisinden beter oldu
en iyisi her hafta yaptigim yyöntem yani kese canim baska cözümü yok yani

kese iyi mi geliyor
hemen çıkarıyor mu

Benim sürekli yaptığım (3-4 ayda 1)ve çok memnun kaldığım bir yöntemi söyleyeyim toz jelatin bul aktardan ve süt..
bir çorba kaşığı toz jelatini 1 çorba kaşığı sütle karıştırıp mikrodalga fırında(yoksa benmari usulü de olabilir) 10-15 saniye kadar ısıt
ve bir fırça yardımıyla siyah noktaların olduğu bölgeye sür o kalıp halini alıyor
5-10 dk. sonra da cildinden soyarak al bak bakalım o soyulan jelatine içinde ne kadar siyah nokta temizlemiş.

süper bi yöntem bence denemelisin :34:

Back
X