Maske Tarifleri Burnumun üstündeki siyah noktalar var hemde kıllı

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
X

xyz89

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi xyz89
HADI KILLARI BI SEKILDE ALIYORUM AMA BU SIYAH NOKTALARI NASIL YOK EDICEM ANCA SIKARSAM GECIYO AMA SIK SIK BITMIYORKI BELLI BI SURE SONRA TEKRAR CIKIYOR NE YAPSAM TEMIZLERsenağlama

• Konu Sahibi xyz89
ben clean clear su gibi dışı mavi olan siyah nokta temzleyicisini kullanıyordum sabah akşam işe yarıyor gibi ama yarıda bıraktım başka bakımlarım yüzünden..öneririm..

• Konu Sahibi xyz89
Canım benim onlar kıl değil, dışarı taşmışlardır muhtemelen. Benim kocamın da burnunda oluyor, sıkıyorum geçiyor...

• Konu Sahibi xyz89
ama sık sık nereye kadar boyle suruyum yıkayım gecsın ıstıyorum emınım kıllı canım onu yayla alıyorum ama burnumun ustundekı sıyah benek mıdır nokta mıdır cook ıtıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…