Maske Tarifleri burnumun üstünde tüğler var ne yapabilirim

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
kızlar burnumun üstünde tüğler var yakından bakıncada bunlar bildiğin kıl gibi ne yapabilirim almak istemiyorum dahada uzar bide böyle bi sorunu olan varmı yada bana yardımcı olabilecek

canım daha çok çıkmıyomu peki
bende cımbızla 1 2 tüğu aldım ama sonradan korktum

Benim eşiminde var ben bi alet aldım:)) uzun u şeklinde 1ytl ye
onla alıyorum ayda bir..uzamıyor hala tüy gibim...

benimde burnumun tam üstünde iki tanecik tüy var cımbızla alıyorum
çok minikler, eşim bile farketmemiş bugüne kadar
ama işte biz kadınlar aynayı burnumuza kadar sokunca görebiliyoruz kaydirigubbakcemile3

benimde burnumun tam üstünde iki tanecik tüy var cımbızla alıyorum
çok minikler, eşim bile farketmemiş bugüne kadar
ama işte biz kadınlar aynayı burnumuza kadar sokunca görebiliyoruz kaydirigubbakcemile3

aynen canım
bende cımbızla alıyorum 1 2 tüğ işte ama sinir oluyorum çıkıp durmasınlar:mymeka:
arkadaşım sirağda yap dedi ama cesaret edemem heralde 2 tüğ için
canım cımbızla alınca daha koyu çıkıyomu yada fazlalaşıyomu

kesinlikle cımbızla tek tek tüy almak kılları çoğaltıyor.çene altı dahil.
sir ağda satın alın, bir kabın içersinde benmari usulü eritin ve burnunuzun üstündeki tüylere ılık olarak spatulayla sürün.iyice bastırıp hızlıca çekin.siyah noktalarıda alıp götürür üstelik.zararıda yoktur kesinlikle.
sir ağda kalıp şeklinde makyaj malzemesi satılan yerlerde var.1 ktusu 5 tl.civarındaydı en son.ufak bir parça kırın ve eritin yeterli olur.
.

ama sir ağda siyah nokta yapıyo diyolar hüsreler açıldığı için yağ falan oluşuyomuş peki daha fazla çıkmazmı sirle

bende de var hemde tuyler sıyah noktalı tuylerı o 1 mılyonluk aletle alıyoru ama sıyah noktaları napcam bılen varmı

X