- 8 Temmuz 2022
- 49
- 13
- 3
- 23
- Konu Sahibi tattlicadii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocaeli İzmit hastanesi Sinem daşlıKime ameliyat oldunuz
Söyle bir baktım da doktorun yaptığı burunları hiç ama hiç begenmedimKocaeli İzmit hastanesi Sinem daşlı
Söyle bir baktım da doktorun yaptığı burunları hiç ama hiç begenmedim
Söyle bir baktım da doktorun yaptığı burunları hiç ama hiç begenmedim
Söyle bir baktım da doktorun yaptığı burunları hiç ama hiç beğenmedim bazıları güzel bazıları kötü evet
Bazıları güzel bazılarını bende beğenmedim evetSöyle bir baktım da doktorun yaptığı burunları hiç ama hiç begenmedim
İstediğim burunu gösterdim hatta kendi burnumun eski ve yeni halini şoplayıp gösterdim düz bir burun istiyodum asla kavisli değil ucu baya kavisli olduBen de beğenemedim siz nasıl karar verdiniz doktora muayenenizde falan neler demişti
Ben söylüyorum ucu çok kalkık olmuş diye inicek o masaj falan yap diyo ama ben bir kere masaj yaptım ve bıraktım korkuyorum dokunmayaBen de beğenemedim siz nasıl karar verdiniz doktora muayenenizde falan neler demişti
Suan durumunuz nasil burun18 gün önce burun estetiği oldum oldum burun sırtım beni çok korkutuyor semer burun gibi duruyor bu durumu yaşayan veya bilgisi olan var mı burun ucum ödem mi geçer mi oturur mu bilmiyorum kafayı yicem