H heliconia Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2011 504 1 8 Aralık 2011 Konu Sahibi heliconia #1 kızlar benim sorunum burnumun içinin sürekli kaşınması burnumla oynamaktan nefret ederim ama bu sorun benim çok canımı sıkıyo burnum sürekli kaşınıyor bunu nedeni ne olabilir?
kızlar benim sorunum burnumun içinin sürekli kaşınması burnumla oynamaktan nefret ederim ama bu sorun benim çok canımı sıkıyo burnum sürekli kaşınıyor bunu nedeni ne olabilir?
karanfilce Takmadığın kadar mutlusun Kayıtlı Üye 8 Nisan 2011 12.310 3.420 18 Aralık 2011 Konu Sahibi heliconia #2 bu problem annemde de var ben de merak ediyorum neden kaynaklandığını. annemin alerjik de bi yapısı var onla da alakalı olabilir mi acaba
bu problem annemde de var ben de merak ediyorum neden kaynaklandığını. annemin alerjik de bi yapısı var onla da alakalı olabilir mi acaba
hazelnaz Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Kasım 2011 357 32 18 Aralık 2011 Konu Sahibi heliconia #3 allerjik olabilir kbb uzmanına git derim bn. burnundaki konkalar büyümüş olabilir
lalelal Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2009 547 2 18 Aralık 2011 Konu Sahibi heliconia #4 Bağırsaklarında parazit olunca da kaşınır,bir baktır...
H heliconia Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2011 504 1 18 Aralık 2011 Konu Sahibi heliconia #5 karanfilce .!.: bu problem annemde de var ben de merak ediyorum neden kaynaklandığını. annemin alerjik de bi yapısı var onla da alakalı olabilir mi acaba Genişletmek için tıkla... aslında benim de annemin kaşınıyor ama annemin bahar alerjisi vardı ben ona bağlamaya çalışmıştım hep
karanfilce .!.: bu problem annemde de var ben de merak ediyorum neden kaynaklandığını. annemin alerjik de bi yapısı var onla da alakalı olabilir mi acaba Genişletmek için tıkla... aslında benim de annemin kaşınıyor ama annemin bahar alerjisi vardı ben ona bağlamaya çalışmıştım hep