Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ya muhteşem görünüyor desem abartmamış olurum keşke yüzünle uyumunu da görebilsek evet harika bir burun ama yüzünle orantısı nasıl ona da baksk:)) gerçi eminim o da kusursuzdur:)) hayırlı uğurlu olsunn çok geçmiş olsun güle güle kullan burnunu
Çok güzel olmuş canım, yandan da önden de harika görünüyor, hiç şişliğin kalmamış, benim de 29'unda 4 haftalık olacak ama orta hat halen çok şiş maalesef, senin şişlikler inmiş ne güzel, güle güle kullan.
selam herkese ,tek tek teşekkür ederim dr.um izmirden Cemil Tugay.ama hala şişliklerim war emin olun orta tarafta ve uç kısımda özellikle yüzümn tam göründüğü bi resim koymak istemyorm amacından farklı yerlerde kullanılabileceğini düşünyorum ama emin olun yüzümün tamamında bi sanat eseri=)
badecim sana özelden msj atmıştım..dünkü görüşmemle ilgili..kafam çok karıştı..Cemil bey ilk görüşmede bende olduğu gibi miydi sana da?bu benim için çok önemli..ona göre bır daha randevu alabilirim..
ya meraba doktorunuz kim acaba bide op.dr erdinç ak beye ameliyat olanlar varmı aranızda varsa fotaograflarını göderebilirlermi burun estetiği için....