Piercing, Hızma Burnumu Deldirmek İstiyorum Lütfen Yardımcı Olun !!

bende hızma taktırmak istiyorum, fakat fazla beyaz tenliyim ve arkadaşlar bana yakışmayacağını hızmanın daha çok esmerlere gittiğini söylüyorlar. Batı kültüründen ziyade doğu kültürüne ait bir takı. Pakistanlı arkadaşlarım vardı bir ara. Onlarda hızması ve kulaklarında 3-4 deliği olmayan kız fakir sayılırmış (yeterli takısı olmadığı için deldirmediği düşünülürmüş) .

merabalar.. ismim gizem bende bir ay önce burnumu deldirdim. önceleri bir sorunum yoktu iki gün önce sivilce gibi birşey çıktı ve çok kötü görünüyoı. iltağap da olabilr. önerebileceğiniz bir krem varmı bana :KK43:(

gizemiremcim, iltihaplı bölgeye batticon sür. biraz burnun kırmızı kırmızı dolaşıcaksın ama iltihabı bi tek bu kurutur. yerimseniben

ben yaklaşık 7-8 yıl önce burnumu tabancayla deldirmiştim hiçbir sorun yaşamadım hala çok severek kullanıyorum ilk deldirdiğim zaman takılan hızmayı çok büyük olmasına rağmen söylenen süre dolmadan hiç çıkartmadım ve sık sık oksijenli suyla temizleyip krem sürmeyi ihmal etmedim birde durmadan gereksiz yere hiç çıkartmadım değiştirmek içinde kendimi zorlamıyorum burnumdaki hızmanın uç kısmı top şeklinde olduğu için keserek çıkartıyorum yeni hızmayıda dezenfekte etmeden krem sürmeden takmıyorum oooof amma uzun yazdım opuyorumnanaktan

Bende, şuanda değil yaşım tutmuyor İlerde dudağımın üstünü deldirmek istiyorum.Ama benimde ailem pek sıcak bakmıyorr.. Yanlız bneim birde şöyle bir sorunum var kulakdeliklerim sürekli iltahap olur benim bu vücudumdaki herhangi bir piercing içinde aynı olurmu..

ayy kızlar bende cok istiyorum hızma takmak bende deldrcem ama istanbulda simdi sivastayım güvenebilecegim yer yok inş istde deldiririm

babandan habersiz deldirme konusunda örnek olmk istememem ama anlatayım..
ben de burnumu deldirdim ve babamın haberi yoktu..
annem biliyordu.
babam böyle şeylere karşıdır.
ama öyle çok yakıştı ki çıkar demeye kıyamadı :-)
sadece habersiz olduğu için bozuldu biraz ama gönlünü aldım :-)
şimdilerde hoşuna bile gidiyor :-)

ve kabuk tuttu yara oldu dayanamadım öldüm bittim diyenlere hayret ediyorum.
ne hissettim ne kabukla uğraştım ne kan geldi ne de değiştirmekte zorlandım.
hayır bu şans olsa gerek çünkü canım çok tatlıdır.
iğne batsa bant yapıştıran biriyim ama neden hızmada sorun yaşamadım ?
belki de delen kişinin elindendir :-)
kulağım delinirken ağlamıştım ama burunda bir sorun yaşamadım.
delindi ve ben gezmeye gittim.
2.günden sonra da oynattım döndürdüm. 3.gün çıkarıp takmaya başladım.
ve 3.günün sonunda farklı bir hızma taktım.
taktığım hızma ince olduğu için delik küçüldü.
kalın takamamaktan korktuğum halde kalın uçlu alıp denedim ve bir anlık ince bir sızı dışında birşey hissetmedim.
deneyin :KK66: beğenmezseniz çıkarın ve izi kalmasın :-)
kuzenim bir tarafı 3 kez diğer tarafı 4 kez deldirdi ve iz yok :-)
diğerleri (bence) tamamen abartı.
güvendiğim kaç kişiye sorsam hiç sorun yaşamadı. :-)

kesinlikle iğneyle deldirin. tabanca çok sağlıksız.. vede 3 5 mılynluk küpelerden takmayın. paraya kıyın piercing kullanın hem uzun hemde kıvrımlı olduğu için çıkma derdi olmuyo. ben çok memnunum ne iltiihap kaptı nede yara oldu.

Bende deldirdim iltihap kaptı benimde.Altın hızma takmam gerekiyormuş.Hatta kızardı şişti sivilce gibi oldu.Sonra kanadı.Geçer dedim çıkarmadım on beş gün.On beş gün sonra mosmor olunca gerçekten çok kötü durmaya başladı çıkardım.Tabancadan dolayı burun mikrop kapabilir.Vücudunda nasıl tepki verceği çok önemli.Tabancayla delerken hiç bi temizlik yapılmadı.Benden önce kardeşimin burnunu deldi.Ben temizler sandım küpeyi taktı benimde burnumu deldi.Ama acı konusunda korkulacak hiç bişey yok anlık bişey "tak" o kadar :) Gece uyurken sızladı biraz başkada bi şikayetim yokru ama benim vucüd tepki gösterdi iltahap kaptı sonra işte :çok üzgünüm:

bende deldirmek istiyorum burnumu çok kararlıyım hatta ama nerde bilemiyorum güvenebileceğim bi yer istiyorum

bende burnumu deldirmek istiyorum ama cesaretimi bi toplayamadım ya :)

Ben deldirdimmmm 2 hafta oluyorr çok acıcak sanıyordum ama acımadı fazla şuan çıkarıp takıyorum sürekli ama içerden delik olan yer şişmiş dıştan hiç belli olmuyoor.nemlendirici falan sürüyorum ama çook yakıştı sevdim hızmamı bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

bende deldireli 3 hafta oldu babam istemiyodu ama annem söz vermişti :-) bende annemle gidip deldirdim ve babamı arayıp soyledim kızmadı da güle güle kullan dedi :-) tavsiyem iğneyle deldirmen tabanca daha zararlı ve iyileşmesini geciktiriyoor :-) şuana kadar hiç sorun yaşamadım iğneyle deldirmeni tavsiye ederim :-)

Canım öncelikle habersiz deldiremezsin çünkü burnuna kocaman kulak küpesi gibi birşey takılıyor ve onu bir hafta takmak zorundasın.Hemen çkartırsan,anında kapanıyor kulak gibi deyil üstelik 2-3 senede ancak kapanmaz hale geliyor temizliğide çok önemli eğer deldireceksen en güzel gümüş satan mağazalar yapıyor ayrıca kulak gibi deyil hiç acımıyor

annem de babam da istemiyordu deldirmemi senin gibi,deldirdikten sonra yakışmış demişti :),annem kızmıştı biraz,hep canın acıyormuş gibi hissediyorum diyordu,ben önceyle tabancayla deldirdim,o gece hemen çıktı ve yara olacak gibiydi,sonra iğneyle deldirdim daha az acıdı diyebilirim,zaten her iki durumda da öyle çook büyük bir acı hissetmiyosun ve daha hijyenik sanki iğne,yalnız her durumda antibiyotikli bir merhem kullanman gerekiyor,fucidin mesela yada bepanten falan.

anne yüreği işte :89: ve balabla adlı arkadaşımızda haklı ben az kaldı okuldan kovuluyodum okul zamanı deldirmiştim manyak gibi burnumda koca kulak kupesiyle gezdim durdum :44: :KK66: :KK64:

X