Piercing, Hızma Burnumu Deldirmek İstiyorum Lütfen Yardımcı Olun !!

B

buket93

Ziyaretçi
Merhaba Arkadaşlar ben Buket yeni üye oldum googlede birçok arama yaparken siteniz hep karşıma çıkıyor ve çok güzel bir site yorumlarınız faln hoşuma gitti..
Benm sorunm şu burnumu deldirmek istiorum ama babam izn vermio babam birşeye izn vermesse içim rahat olmuo ondan dolayı asLında pek geri kafalı biri deildir ama işte soruyorm nedn izin vermion die iltihap kapar fln korkuorm dio ama aslında çevredekilern ne düşünceği onu korkutuoo sizce ne yapmalıym haberszce burnumu deldirsm mi acabaa

ayrıca burnunu deldiren arkadaşlara soruorm acaba nerede yaptırabilirm ve tabanca mı yoksa iğne ile mi yaptırsam bana bu konuda yardmcı olursanz çok sevinirimm şmdiden teşşkr ederm arkadaşlarr..

canım yaptıracağın yer çok önemli ve kesinlikle tabancayla deldir iğnyle olurmu ki canın çok yanar
eczaneden de merhem al ve hergün merhemini sür hiç bişey olmyo

Son düzenleme:
tşk edermm yardmcı olduğun içn ya bazıları iğneyle daha sağlıklı oluo dedi ve çabuk kapanmıyomuş iğneyle oluncaa

ben iğneyle deldirdim canım yanmadı yara falan olmadı hiç.. kulak deldirsen daha çok yara oluyo kabuk bağlıyo falan ama daha çabuk kapanmaz die bir şey yok çünkü 2-3 gün takmadım bir baktım kapanmış kesinlikle girmedi hızma bir daha deldirdim :)

canım kesınlıkle tabancayla deldır hıc acımıyo
ben burnumu deldırdım 1 sene once deldırdıgım gece burnumdan cıkmıs
sabah kalktıgımda kapanmıstı ve gıttım aynı yerı bır gun sonra tekrar deldırdım
ınan bana hıc acımadı
hızmayı cok sevıyorum fakat benım burnum kabul etmedı yara oldu ve sonunda cıkarmak zorunda kaldım sımdı kapandı
dogumdan sonra yıne deldırmeyı dusunuyorum
burnu ufak olanlara cok yakıyo ben tavsıye ederım
ayrıca en kucuk olan hızmadan takarsın bellı bıle olmuyo
soranlara yapıskan dersın bı sekılde ıdare edersın artık

Ben igneyle deldirdim saglik acisindan daha iyimis, arkadasim tabancayla deldirdi oda bi problem yasamadi, ama saglik acisindan igneyi tavsiye ediyorlar. :kahve:

canım ben 5 yıl önce tabancayla deldirdim hiç bir sorun olmadı Allah'a şükür. deldirdikten sonra bepanten (doğrumu yazdım bilmiyorum kremin ismini) diye bi krem sür dediler yaklaşık 1 hafta onu kullandım.
ailenin kızması konusuna gelince; ben aileme sormadan gittim deldirttim, annem bize sorsaydın izin vermezdik ama iyi ki sormamışsın çünkü çok yakışmış dedi :-)
sen beğeniyorsan etrafı boş ver çünkü bende küçük bi yerde yaşıyorum kimseyi takmadım bu konuda önemli olan senin kendini ne şekilde iyi hissedeceğin:KK66:

Bende igneyle deldirdim tam 4-5 yil once,tabancayla delindiginide yeni duyyorum acikcasi....Ben cok aci cektim okadar kremdir sudur,budur kullandigim halde ilk deldirdigim gunler cok acidi,sonrda,sonra alisti ama ben altin kullanmak zorundyim sahteler hemen acitmaya basliyor bilmiyorum herkez benim gibimi ama. bende cok seviyorum hizmayi istiyorsan yaptir, icinde kalmasin cevreye ne yaaa hemde cevre ile burun deldirmenin ne alakasi varki....

çok teşekkr edermmm yrdımcı olduğunuz için karar vrdm izinsiz deldircem yazn inş.. =)

Almanyada Burunu Tabancayla delmek yasak...
Ben TR ye izine gittigimide Tabancayla deldirmistim...

2-3 saniyelik bi sizlama olmustu o kadar...
Bi daha ne aci ne sizi...

Ama kesinlikle ilk 4-6 hafta sürekli temiz tutman ve dezenfekte etmen gerekiyor...yoksa iltihap kapabilir...

benim 2 sene oldu....cokda memnunum....
Kayinvalidemin israrlariyla deldirmistim...cok begeniyor o burunda piercingi.delikafadulden..

annem de babam da istemiyordu deldirmemi senin gibi,deldirdikten sonra yakışmış demişti :),annem kızmıştı biraz,hep canın acıyormuş gibi hissediyorum diyordu,ben önceyle tabancayla deldirdim,o gece hemen çıktı ve yara olacak gibiydi,sonra iğneyle deldirdim daha az acıdı diyebilirim,zaten her iki durumda da öyle çook büyük bir acı hissetmiyosun ve daha hijyenik sanki iğne,yalnız her durumda antibiyotikli bir merhem kullanman gerekiyor,fucidin mesela yada bepanten falan.

tabancayla deldirdim. bikaç gün sonra hızma burnuma kaynadı.. zar zor kremlerle kanatarak çıkarttım.. sonra da delik kapandı... hızmayı çok sevmeme rağmen bi daha yaptıramadım...

ilk piercingimi 2000 yilinda kikirdagima yaptirmistim. maalesef ki tabanci ile delmislerdi. olmadi iyilesemedi bir turlu, cikarmak zorunda kaldim.

2001'de cenemi deldirdim, ortadan. 15 20 gun civari kullandim, daha sonra yeri hosuma gitmedi ve cikardim.
yine 2001'de dilimi deldirdim, cok kolay iyilesti.
2002'de burnumu deldirdim, tabi ki intraket ile.
2003'te gogus ucumu deldirdim.
2004'te cenemi yandan deldirdim.

2008'e kadar kullandim bunlari. gercekten bir yaptiran tekrar yaptirmak istiyor. cesaretim olsa ozel bolgeye de yaptirmak istiyorum ama oncelikle dilim kapandi sanirim kullanmadigim icin 1 yildir. cok ilginc kapanmamasi lazim tabi o kadar yil kullandiktan sonra. once dilimi tekrar deldircem daha sonra bakalim :)

siz siz olun intraket ile deldirin, sakin tabanca ile deldirmeyin.

Son düzenleme:
ben de 5 sene önce tabancayla deldirdim.kulak deldirmek gibi aynı canın pek yanmıyor.ama sana tavsiye ilk taktıkları hızma ne kadar çirkin de olsa söyledikleri süre boyunca çıkarma.ben çıkarmıştım yerine küçük daha güzel bir hızma takmıştım o yüzden biraz enfeksiyon kapmıştı burnum.tabi artık hiç sorun yaşamıyorum.bazen 1 hafta takmayı unutuyorum yine de kapanmıyo.ben de babama sormamıştım taktırıken zaten bir ay sonra farketti (gözleri pek iyi görmüyo sanırım:)görünce de bişey demedi zaten yakışmış dedi.çok seviyorum hızmamı deldir bence sen de

igne ile deldirdim hic bir problem yasamadim, ilk once kucuk kupeler kullanip daha sonra degistirirsen etrafindaki insanlarda yadirgamaz alismis olurlar daha sonra zaten sende unutup gidiceksin burnunda piercing oldugunu,
not: gumusculerin kullandigi kupelerin capi daha dar piercingcilerde ise daha genis ve ilerde kendin cikartip takman daha imkansiz sanirsam

gecen yaz tabancayla deldirmiştim...geceleri çok kolay çıkıodu..sabah tekrar takmaya çalıstıkça kanayıp acımaya basladı gün geçtikçe..4 ay sonra fenalık geldi be öff bunla mı ugrasıcam diyerek çıkarttım :KK70:

burun sert oldugu için canını yanıcak :)

cnm yaptırma bence hani beyaz taş yapışkan hızmalar var ya onlardan tak..
hem baban rahatsız olmaz hem sen..
benimkini coğu kişi gerçek sanıo vala

ayy bende istiyorum valla çok istiyorum hızma takmayı
sağ kulağımda üç sol kulağımda iki delik var ama eşim sevmiyorum diyo o yüzden birer adet küpe takabiliyorum o kadar hevesle ortaokuldayken deldirmiştim kulaklarımı ama kapandı gitti zorlayınca küpe takabiliyorum ama canım çok acıyo zorlayınca bende uğraşmıyorum artık izleri kaldı bana yadigar şakkıdı
burnumu nerede deldirebilirim ben her yere güvenemem eczanede yada devlet hastanesinde falan delerler mi acaba öle piercingcilerde deldiremem allah korusun başımıza iş gelecek bi hızma
için :nazar:

annem sen daha küçüksün ...sonradan pişman olmayasın.....bence şimdilik yapıştırılan hızmaları kullan ...biraz büyüyünce hala deldirmek istiyorsan deldir

benim burnum 7 senedir delik ben tabancayla deldirdim ama hiç acımadı ilk deldirdiğimde bir küpe takmışlardı çok kabaydı ama çıkarmadım sonradan ufak küpeler takmaya başladım şuanda hiç burnumda hızma var gibi hissetmiyorum sanki o benim bir parçammış gibi geliyor ama delirmeyi düşünenler hijyenik bir ortamda deldirsinler yoksa mikrop kapar ben delirdiğim zaman fazla yaygın değildi ama şuanda bayağı yaygın

X