Piercing, Hızma Burnumu deldirdim,gözüm kulağım filan ağrımaya başladı :s

emel_86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
364
16
Sağ tarafımı deldirdim,özellikle sağ gözüm aşağıya yukarı bakarken ağrıyor...Bugun de kulagım basım agrımaya basladı...Grip filan mı oluyorum yoksa burunla mı alaka bilemedim ki...Nette arastırdım ama böyle benım gibi olanlara rastlamadım...Psikolojik deicem değil de...5 gundur delık burnum...Öyle ilk gün biraz şişti sonra gecti..Cok nadir de orada hafıf kan bıkırıyor...Yani sıkıntı yok takıp cıkarırken de ne oldu boyle bılemedım kı...Dişimden ya da baska bi yerımden mı kı acaba...Benım gibi olanlar var mı :s

cnm bende dün saat 6 gibi deldirdm. sonra ewe geldğmde dışarı çıkmam gerekti hızmayı değştirmem gerekiodu. ilk taktıkları hızma çok büyüktü çıkardm abartı şekilde kan aktı. sonra yeni hızmamı taktm. ne acı war ne kanama ne şişme acaba mikropmu kapmış senn ki bilmem ki

Ben 2-3 sene önce deldirmiştim. Bende de abartılmayacak bir ağrı söz konusuydu.
Burnundaki piercingi 2,5 hafta çıkarma. Sürekli bepanthen sürüp piercingi çevir. Sonra yapışıyor, canın acır.
Eğer büyüğü takıp küçük bir şey takarsan delik hep küçük kalır daha büyüğünü takarken kesinlikle kanar ve acır.
Ben büyüğünü taktım tüm hızmaları rahatlıkla takıp çıkarabiliyordum. Bakımını iyi yapmalısın. Geçmiş olsun.

o büyük olan yüzümü yıkarken düştü :KK43: ben de ucu top gibi olan gümüş bi tane taktım..hep duruyor çıkarmıyorum hiç..sabahları yuzumu yıkarken cıkarıyorum temızlıyorum krem vs suruyorum takıyorum tekrar..ama gözümün agrıması olayıan takıldım..bi sıkıntı yoktur umarım :s

X