Burnumdan bıktım!

newera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
107
1
43
SElam! Benim bu kış boyunca ara ara geçen ama 1 hafta sonra tekrar eden grip problemim var. Daha doğrusu tam gripte değil. Ateş yok, yorgunluk,eklem ağrısı yok ama sürekli akan yada tıkanan burnum var. Sabahları özellikle su gibi derler ya aynen öyle.Burun spreyi kullandım, grip ilacı kullandım.Tam geçiyor bir kaç gün sonra burnum yanmaya başlıyor hadiii tekrar başa. Ağzımdan nefes almaktan yoruldum.İnternette araştırdım etkili bir çözüm bulamadıum. Daha önce başına gelen var mı? Nasıl geçer? Çözümü var MI?

Öncelikle geçmiş olsun bende hergün nezle olmakdan bıktım hergün hapşuruk la uyanıyorum ve öğlene kadar burnum akıyo sanırım alerjik seninkide alerjik bi durum olabilir doktora gidip öğrensen ii olur neye alerjin olduğunu söyler ilaç filan verir belki bende gidicem ama çalıştığım için fırsat bulup bir türlü gidemiyorum en kısa sürede gidicem ama inş. kolayca geçicek bişiidir.

Teşekkür ederim. Onu da düşündüm allerjik mi acaba dedim.Ama hayatımda ilk defa bu kadar sık ve çok oldu.Allerji olsaydı daha öncede olurdu.

Gecmis olsun canim, bence bir kulak burun bogaz doktoruna gitmelisin...:nazar:

Bur grip degil bana göre, sinüzit olabilir, geniz eti büyümesi olabilir git bir kontrol ettir...

Grip olsa sadece burun akmasi olmaz, halsizlik, ates, öksürük falan da olur...

En iyisi bir doktora görün sen:teselli:

alerjik olma olasılığı yüksek aynı şey ben de ve eşimde de var.sen bir doktora görünsen daha iyi olur şimdi biz ne desek boş cnm :)

geçmiş olsun
bence iyi bir kulak burun boğazcıya git
kendini koru sogukta ağzını burnunu sar atkıyla
ama en önce iyi bir k.b.b doktoruna git.
sevgilirmle

Teşekkür ederim. Bence de grip değil. En iyisi doktor. Acaba kaloriferden hava kuruyor ondan mı oluyor diye ddüşündüm. Ama hep su asılı durur peteklerde.

Geçmiş olsun öncelikle.
Yıllardır bende yaşıyorum bu durumu en sonunda burnumda et olduğu ortaya çıktı birde kıkırdaklarda eğrilik varmış.
İlaç ve burun spreyi kullandım et küçülmeye başladı.
Tekrar yinelendi bu durum ilaçı kesince et büyürmüş.
En son çare radyofrekans sisitemi denilen bir şeyle eti yakıyorlarmış.
Bende gidip yaktırmak istiyorum sizde kkb dr gidin rahat edersiniz.

İçerik nedeniyle”K.B.B. - Kulak-Burun-Boğaz “bölümüne taşınmıştır

aynı problemi her kış yaşıyorum.resmen 10 sene burun spreyi bağımlısı olarak yaşadım.grip gibi burnun tıkanır nefes alamazsın.burnun akar.. sabahları boğuluyor gibi uyanırsın uyku kaliteni düşürür..
benim burnumda kemik ve sinüzitim var.muhtemelen sende de ikisinden biri var.
ya basit bir operasyon geçireceksin ya da antibiyotik tedavisi görceksin..
çok sinir bozucu yaşam kalitesini düşüren bi durum canım geçmiş olsun..

Bende de aynı problem var canım,bir kaç ay evvel doktora gittiğimde doktor bana allerjik rinitimin oldugunu söyledi...Sanıyorum sen de öylesin...

benim esimdede vardi bekarken.evliykende devam etti bu durum.esimde biseye dikkat ettim sabah uyaninca uzerine bisey giymiyordu.yani yatagin sicagiyla uzerine bisey almada lavaboya falan gidiyordu.her sabah uyandiginda esimin uzerine giymesi icin biseyler verdim artik aksirmiyor.duzeldi bu durum.eger sizde aynisini yapiyorsaniz duzeltin derim.faydasini goreceksinizz

X