• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Burnumda ki siyah noktalar gidiyor !

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

garip_bir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
454
4
66
Aksaray
Dün bim'den dove' nun salatalikli yüz sabununu aldım. Bugün kullandim ve ayna da yüzümu inceledim. Burnum da ki siyah noktaları soyle bi ittim kendiliğinden çıktılar. Şok oldum. Devam ettim ve baya gitti. Yarın yine kullanıp yazicagim. Sabundan dolayı mi bilmiyorum ama yine de paylaşmak istedim. Ilık suyla yikadim yüzümü. Yorumlarinizi bekliyorum.

Siyah noktalari nasil ittin de , kndiliginden ciktilar bak onu merak ettim simdi :D onlari ittebilmekte ayri yetenek :D masallah

Ahah :D demek ki yumuşamışlar sabundandir diye dusundum. :D teşekkürler :D

yazini okuyunca okadar güldümki allah senide güldürsün :D ne güzel sabun sayesinde kurtulmussun siyah noktalardan :D ama su ittim demene bayildim :D
siyah noktalari itebilen ilk insansin :D kiymetini bil :D

yarın ilk işim o sabunu almak olacak. burnumda siyah nokta yok da sanki siyah noktada burnum var o kadar iğrençler ki :((

Çok iyi anlıyorum canım seni.
Dün kullandım bu sefer sıkamadım çünkü tırnaklarımı kesmiştim. Ama ciddi anlamda o kocaman siyah noktalar küçülmüştü.

Bugün de kullandım. Aynı şekilde. Tırnaklarım uzasın da, sıkıcam :D Cidden burundakiler küçülüyor. Normal olanları da sıkıyorsun. Hemen çıkıyorum. Çok sevdim bu sabunu ben. :D

dove nin sabunlarini buldum burda ama salatalik özlümü yaziyor burda almancasina bakmliyimda ? bende su siyah noktalardan kurtulamadim

Back
X