burnum soldan bakılınca sağa dogru eğik :((

nihaLite

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
637
4
arkadaslar ameliyat olalı 2 ay oldu fakat burnum soldan bakılınca bariz bir şekilde sağa doğru yamulmus gibi duruyor başımı arkaya doğru yaslayıp aynaya baktıgımdaysa acık bir sekilde sağa yamulmus şekilde inanın 2 aydır hic mutlu degılım kavisinden memnunum ama burnumun sağ ucu hala şiş sağ profilim cok güzel sol profilim cok kötü benımle aynı durumda olmus olup 6 veya 12 ay sonra yamukluk gitti diyen varmı yada şuan aynı sorunu yaşayan lütfen yardım edin???

bu benim revizyon sebebimdi canım umarım düzelir problemli tarafında kemik fazlalığı kalmış olabilir tabiki benimkisi sadece bir düşünce umarım şişliktendir seninkisi geçmiş olsun..

cnmmm bitarafın daha şiş ondan öyle 6 ay bekle şişler gidince düzelir..en azından 2 ayınki gibi yamuk durmaz daha normale döner:)için rahaat olsun:)

arkadaslar ameliyat olalı 2 ay oldu fakat burnum soldan bakılınca bariz bir şekilde sağa doğru yamulmus gibi duruyor başımı arkaya doğru yaslayıp aynaya baktıgımdaysa acık bir sekilde sağa yamulmus şekilde inanın 2 aydır hic mutlu degılım kavisinden memnunum ama burnumun sağ ucu hala şiş sağ profilim cok güzel sol profilim cok kötü benımle aynı durumda olmus olup 6 veya 12 ay sonra yamukluk gitti diyen varmı yada şuan aynı sorunu yaşayan lütfen yardım edin???

bende 54. günüm. bazen önden benimkide sola yatık duruyor. bir ara normal görünüyr. bende şaştım . burnumun sağa taraıfda yanaktada hala şişilk mevcut . offf inşallah ikimizinkide şişliktendir.
bu arada ameliyatı kime oldun. ben saffet örse oldum.

twetty84 revizyondan sonra düzeldimi sorun peki ve kac ay sonra revizyon oldun ilk ameliyat gibi alcı fln oluyormu birde ücret ödeniyormu?

ben sevgi hastanesinde ayhan gültekin beye oldum KBB

ya şişlik insede sanki kemik yapısı sağa doğru kaymıs gibi :KK43:(

6 ay sonra bu durumu düzelen varmı?

acaba foton varmı en azından nasıl olduğunu görürdük. sakıncası yoksa.banada bir fikir olur.

benim de daha önceki 4 ameliyatımda öyleydi ama şimdi 5. ameliyatta düzeldi artık sağımı daha çok seviyorum bile :)

twetty84 revizyondan sonra düzeldimi sorun peki ve kac ay sonra revizyon oldun ilk ameliyat gibi alcı fln oluyormu birde ücret ödeniyormu?

ben sevgi hastanesinde ayhan gültekin beye oldum KBB

ya şişlik insede sanki kemik yapısı sağa doğru kaymıs gibi :KK43:(

6 ay sonra bu durumu düzelen varmı?

tam 6 ay sonunda oldum revizyonu ücret ödemedim çünkü doktorun kendi hatası , o sorunum düzeldi ....

peki revizyon sonrası ilk ameliyat gibimi oluyor şişlik nefes alamama ve alçı bunları tekrarmı yasıyoruz??

peki revizyon sonrası ilk ameliyat gibimi oluyor şişlik nefes alamama ve alçı bunları tekrarmı yasıyoruz??

maalesef evet canım tekrar yaşanıyorr :KK43:(( ama dur bakalım beklemen gerekicek emin ol aslında 1 sene dolmadan revizyon yapmıyor doktorlar sen album oluştur profiline bizde bi görelimm olur mu ???

X