Burnum iyice kötüleşti revizyon için tavsiye

merhabalar ben yaklaşık iki sene önce ameliyat oldum baya ucuza oldum ama burnum kötü oldu nefes almaktada zorlanıyorum revizyon olucam bu sene naci çeliğe ameliyat olmayı düşünüyorum tavsiyeleriniz neler kızlar ?

Merhaba...
Tabikide burnunuzun duzelecigini dusunuyorsaniz yaniliyorsunuz cunku yapan doktorunuz iyi bir ameliyat yapamamis.Ben oldum 1 yil once burnum kirikti ve yamuktu usten cikintilar vardı.cok iyi bir doktor buldum ve cok memnun kaldim rahat nefes alabiliyorum ve benim tavsiyemle 5 arkasim dahi oldu.onlarda cok memnun kaldi saglikli bir burun icin bizler cok mutluyuz.Eger sizlerde mutlu ve saglik bir buruna sahip olmak istiyorsanız muayene ve rendevu hatti ile iletisim kurabilirsiniz detaylar icin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba...
Tabikide burnunuzun duzelecigini dusunuyorsaniz yaniliyorsunuz cunku yapan doktorunuz iyi bir ameliyat yapamamis.Ben oldum 1 yil once burnum kirikti ve yamuktu usten cikintilar vardı.cok iyi bir doktor buldum ve cok memnun kaldim ve benim tavsiyemle 5 arkasim dahi oldu.onlarda cok memnun kaldi saglikli bir burun icin bizler cok mutluyuz.Eger sizlerde mutlu ve saglik bir buruna sahip olmak istiyorsanız muayene ve rendevu hatti ile iletisim kurabilirsiniz detaylar icin.

Merhaba...
Tabikide burnunuzun duzelecigini dusunuyorsaniz yaniliyorsunuz cunku yapan doktorunuz iyi bir ameliyat yapamamis.Ben oldum 1 yil once burnum kirikti ve yamuktu usten cikintilar vardı.cok iyi bir doktor buldum ve cok memnun kaldim ve benim tavsiyemle 5 arkasim dahi oldu.onlarda cok memnun kaldi saglikli bir burun icin bizler cok mutluyuz.Eger sizlerde mutlu ve saglik bir buruna sahip olmak istiyorsanız muayene ve rendevu hatti ile iletisim kurabilirsiniz detaylar icin.
Reklamlar admin nerdesiniz?

Merhaba...

Ahajhahahaha böyle basit reklama kanan var mi

Naci beyden ben memnunn kalmadım hiç iki kere ameliyat oldum ikisinde de eğri burun burnum sola doğru hla ve sorun benım burnumdaymış nefes alamıuorum ve yamuk bir burunlayım.

Naci beyden ben memnunn kalmadım hiç iki kere ameliyat oldum ikisinde de eğri burun burnum sola doğru hla ve sorun benım burnumdaymış nefes alamıuorum ve yamuk bir burunlayım.
Ciddi mısınız nacı beye revizyon dusunuyorum ben de of kime karar versek bilemedim

X