- Konu Sahibi gizos123456
Revizyon için bilgi verin lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne ameliyatı oldun ,estetik mi ?merhabalar ben yaklaşık iki sene önce ameliyat oldum baya ucuza oldum ama burnum kötü oldu nefes almaktada zorlanıyorum revizyon olucam bu sene naci çeliğe ameliyat olmayı düşünüyorum tavsiyeleriniz neler kızlar ?
merhabalar ben yaklaşık iki sene önce ameliyat oldum baya ucuza oldum ama burnum kötü oldu nefes almaktada zorlanıyorum revizyon olucam bu sene naci çeliğe ameliyat olmayı düşünüyorum tavsiyeleriniz neler kızlar ?
Reklamlar admin nerdesiniz?Merhaba...
Tabikide burnunuzun duzelecigini dusunuyorsaniz yaniliyorsunuz cunku yapan doktorunuz iyi bir ameliyat yapamamis.Ben oldum 1 yil once burnum kirikti ve yamuktu usten cikintilar vardı.cok iyi bir doktor buldum ve cok memnun kaldim ve benim tavsiyemle 5 arkasim dahi oldu.onlarda cok memnun kaldi saglikli bir burun icin bizler cok mutluyuz.Eger sizlerde mutlu ve saglik bir buruna sahip olmak istiyorsanız muayene ve rendevu hatti ile iletisim kurabilirsiniz detaylar icin.
Merhaba...
Tabikide burnunuzun duzelecigini dusunuyorsaniz yaniliyorsunuz cunku yapan doktorunuz iyi bir ameliyat yapamamis.Ben oldum 1 yil once burnum kirikti ve yamuktu usten cikintilar vardı.cok iyi bir doktor buldum ve cok memnun kaldim ve benim tavsiyemle 5 arkasim dahi oldu.onlarda cok memnun kaldi saglikli bir burun icin bizler cok mutluyuz.Eger sizlerde mutlu ve saglik bir buruna sahip olmak istiyorsanız muayene ve rendevu hatti ile iletisim kurabilirsiniz detaylar icin.
Reklam yapıldığından şüphelendiğinizde lütfen yorumların altındaki "Şikayet Et" butonuna basıp gönderiniz.Reklamlar admin nerdesiniz?
Ciddi mısınız nacı beye revizyon dusunuyorum ben de of kime karar versek bilemedimNaci beyden ben memnunn kalmadım hiç iki kere ameliyat oldum ikisinde de eğri burun burnum sola doğru hla ve sorun benım burnumdaymış nefes alamıuorum ve yamuk bir burunlayım.
Oldunuz mu revizyonÖzelden yazarsanız tabi atarım resim