• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burnum için kbb doktoru mu plastik cerrahi mi ?

bistrogirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2007
289
3
96
Adana
selam arkadaşlar

burnumda kemik eğrili var...bugun bir doktora gösterdim.cok ciddi değil, deviasyon ameliyatı gerek dedi...gece yattığımda tıkanma olduğunu hissediyorum

yanlız adanada acilen bir doktora gitmem gerek.müsait haftam bu hafta var çünkü.

kbb doktoruna mı yoksa plastik cerrahiye mi gitmem gerek? hangisi sorunsuz bir şekilde bu kemiği düzgünleştirir?

adanada iyi bir doktor var mı tavsiye edebileceğiniz veya mersin veya ankara'da? hemen gitcez eşimle sizlerden haber bekliyoruz....

Estetik yaptırmaya gerek kalmadı mı? ameliyatı kime yaptırdın? sonradan şekilde bir değişiklik, ağrı falan olmadı mı? tavsiye ediyorrmusun?

2 günüm kaldı iyi bir doktora muayene olmam gerek...

valla soru zor olunca bırsey soylemek cok zor bence pilastıkl cerrahlar yapmalı,ama bu işi cok ıyı yapan kbb cılerde var ,sureyya şeneldir mesela kbb cı ama cok guzel burunlar yapıyo ben barıs cakıra oldum pilastık cerrah oda guvenilir bir doktor,soyledıgın yerlerde tanımıyorum doktorları ama istanbulda olup dönebilirsin salı gunu adanadan bı arkadasımız burda oldu ve gerı dondu mesela ,doktorlarla gorusmeden secım yapamazsın bide,bol şans

bu kemik eğriliği ameliyatından sonra burun şekli değişiyor mu ya çok merak ediyorum kızlar?? aynı sorun bende var ama benim iç burun kemiğimdeymiş...açıkcası korkuyoruym şekli değişecek diye, sonuçta estetik ameliyatı değilki, ya kötü olursa şeklii:(:(

benimde kemik egriligi vardı cnmm..şekli deişsin istemiyosan kbb a git..zaten estetige ihtiyacın olup olmadıgını söler sana..önce kbb

benim burnum hem kemik hemde et yüzünden eğriydii kbb ciye ameliyat oldum hiç sosyete doktoruu falan da değil

BU ARADA BURUN HERHANGİ Bİ DARBE ALMADIYSAA KEMİK EĞRİ OLMAZMIŞŞ EĞRİLİK ET VARSA OLURMUŞ YANİİ EĞRİLİ ET YAPABİLİRMİŞ kemik darbe aldıysaa yaparmış

Son düzenleme:
:nazar: canım valla çok güzel olmuş burnun çok beğendim ben.çok yakşımış yüzüne güle güle kullan:1hug:

aynı dert bende de var doktor bana sordu düştün mü darbe mi aldın diye, ama ben ne düştüm ne darbe aldım küçükken:1no2: o zaman doğuştandır dedi..gece nefes alamıyorum burnumdan çok kötü bişey bu. işin daha da kötüsü 1 hafta önce burnumu yanlışlıkla dolaba vurdum:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:şu anda bile inanılmaz şiş ve mosmor, kırdım mı ezdim mi kesin bişi oldu valla..

benimde kemik egriligi vardı cnmm..şekli deişsin istemiyosan kbb a git..zaten estetige ihtiyacın olup olmadıgını söler sana..önce kbb

:nazar: ben aslında burnumun şeklinden memnumum genel anlamda. öle ahımş şahım bişey değil ama, idare ediyor beniyerimseniben ama benim aklıma takılan şu canım. şimdi burda kemiğe müdahele olcak ister istemez ya ondan dolayı zaten değişmicek mi burun ben istesemde istemesemde?? bende şöle düşündüm madem değişcek acaba plastik cerrah mı yapsa:1no2: amann valla ne zor bişeymiş bu yaa!

sende mi oldun canımm aynı ameliyattann??

valla bu işi çok iyi yapan kbb ciler de var plastik cerrahlar da...kbb ci emre ilhan var mesela ben hiç mutsuz hastasını görmedim ,pl cerrah barış çakır var...o da oyle..ama gerçekten çok kötü yapanı da var...bence bu ameliyatta branşa çok takılmamak lazım, burun ameliyatıyla çok ilgli çok yapan ve hastalrı memnun olan bir dr uygundur derim ben..:)

valla bu işi çok iyi yapan kbb ciler de var plastik cerrahlar da...kbb ci emre ilhan var mesela ben hiç mutsuz hastasını görmedim ,pl cerrah barış çakır var...o da oyle..ama gerçekten çok kötü yapanı da var...bence bu ameliyatta branşa çok takılmamak lazım, burun ameliyatıyla çok ilgli çok yapan ve hastalrı memnun olan bir dr uygundur derim ben..:)

aynen ben de öyle düşünüyorum.ikisinin de üstesinden gelebilir öylesi

canım merhaba bende bir ay önce deviasyon ameliyatı oldum kücükken düsmemden dolayı sag tarafta icerden egrilik vardı ve benim her zaman sag tarafım tıkanyordu özellikle geceleri ve dıstanda egri kemiğim vardı ben de cok korkuyordum ameliyat olmaya ama artık cok söylenmisim esim olmamaı söyledi ilerde daha kötü olur diye bir den bire kendimi ameliyat masasında buldum ben kbb profa gitmistim ve ameliyatımı o yaptı ben simdilik menunum icerden düzeltilecekse sanmıyorum sekli değismez doktorum bana olmusken o dıstan olan seklide düzeltelimmi diye sordu eger kemiği elletmeseydim sekli değişmeyecekmis ama nefes problemin varsa olmalısın ve tampon varken zor oluyor sonra cıkınca iyilesene kadar sabır gerektiren bir durum ben ikinci ayıma girmek üzereyim sonucta ameliyat bu zaman gerektiriyor tabikide iyilesmek doktorumda altı ay bir seneyi bulur dedi burnumun oturması hakkında hayırlısı olsun canım benimde burnumda devaiasyon olan tarafta et vardı sinüzit olmaya baslamıstı benim ameliyat 4 saat sürmüs baya bir islem yapıldı galiba ama ins mennun kalırım su anda her zaman tıkanan tarafım acık cok sükür herkeze acil sifalar diliyorum

Back