Çok teşekkür ederim sigara içmiyorum düzenli ve sağlıklı besleniyorum birazdan serum taktırmaya gideceğim grip içingribal enfeksiyon için vermiştir sana ilaçları
sigara içmediğin ve sağlıklı beslendiğin sürece korkma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim sigara içmiyorum düzenli ve sağlıklı besleniyorum birazdan serum taktırmaya gideceğim grip içingribal enfeksiyon için vermiştir sana ilaçları
Merhaba hastaneye gittim serum taktırmaya kan aldılar ve test yaptılar ınfulenza virüsü testi pozitif çıktı doktor ilaç yazdı onları kullanıcam covidin diğer versiyonugribal enfeksiyon için vermiştir sana ilaçları
her şeyi sorun. burnunuza hiç dokunmayın. çok geçmiş olsun inş. gribal enfeksiyon falandır.
Merhaba hastaneye gittim serum taktırmaya kan aldılar ve test yaptılar ınfulenza virüsü testi pozitif çıktı doktor ilaç yazdı onları kullanıcam covidin diğer versiyonugribal enfeksiyon için vermiştir sana ilaçları
sana bir sey diyecegim umarım sinirlenmezsin burnun enfekte olacagına covid ol daha iyi... enfeksiyon ve nekroz çok büyük sorun... burnunu sürekli gözlemle dokunma ve doktora aklına bir şey takıldıgında sor. internette konuyu arastır.
Gecmis olsun belliydi grip oldugunMerhaba hastaneye gittim serum taktırmaya kan aldılar ve test yaptılar ınfulenza virüsü testi pozitif çıktı doktor ilaç yazdı onları kullanıcam covidin diğer versiyonu
teşekkür ederin inşallah güzel geçer süreç , infulenza virüsü pozitif çıktı ya burnuma herhangi bir zararı olur mu sizce enfeksiyon kapma vs gibi doktora sordum hastanede burnuma zararı olur mu diye hayır olmaz dediGecmis olsun belliydi grip oldugun
Burun iyilesme surecinde harika gecsin insallah
Hayir olmaz merak etmeteşekkür ederin inşallah güzel geçer süreç , infulenza virüsü pozitif çıktı ya burnuma herhangi bir zararı olur mu sizce enfeksiyon kapma vs gibi doktora sordum hastanede burnuma zararı olur mu diye hayır olmaz dedi
çok geçmiş olsun. bununla geçmiş olsun. burnuna çok dikkat et silme peçeteler temiz olsun. ne olur ne olmaz burun doktorunun verdiği antibiyotikleri kullan. gribim deyince senin adına sevindim desemMerhaba hastaneye gittim serum taktırmaya kan aldılar ve test yaptılar ınfulenza virüsü testi pozitif çıktı doktor ilaç yazdı onları kullanıcam covidin diğer versiyonu
Merhaba hastaneye gittim serum taktırmaya kan aldılar ve test yaptılar ınfulenza virüsü testi pozitif çıktı doktor ilaç yazdı onları kullanıcam covidin diğer versiyonu
Çok teşekkür ederim elimden geldiğince dikkatli olmaya çalışıyorum infulenza virüsü covidin diğer versiyonu onu olmuşum kötü oldu tabi ameliyattan sonra böyle olmasıçok geçmiş olsun. bununla geçmiş olsun. burnuna çok dikkat et silme peçeteler temiz olsun. ne olur ne olmaz burun doktorunun verdiği antibiyotikleri kullan. gribim deyince senin adına sevindim desem
İnşallah olmaz teşekkür ederim ilginiz içinHayir olmaz merak etme
Doktorumla konuştum infulenza olduğu için doktorun verdiği antibiyotikler ve benim verdiğim antibiyotikleri kullan düzenli de 5 gün sonra da muayeneye çağırdı normalde 2 gün sonraydı virüs olunca biraz daha iyileşip gelirsen daha iyi olur dediİnternetten hiçbir şey anlayamazsın gerekirse doktorunla görüntülü konuş veya direkt randevu alıp muayene ol
Canım nasıl oldun iyi misinDoktorumla konuştum infulenza olduğu için doktorun verdiği antibiyotikler ve benim verdiğim antibiyotikleri kullan düzenli de 5 gün sonra da muayeneye çağırdı normalde 2 gün sonraydı virüs olunca biraz daha iyileşip gelirsen daha iyi olur dedi
Merhaba acaba antibiyotik kullanırken mi virüse yakalandınızTeşekkür ederim inşallah öyledir asistanı yazdı şimdi serum taktırabilirsiniz diye iyi gelir dedi
İnfulenza olmuştum salgın vardı o ara şuan çok daha iyiyim şimdi n’aptınızCanım nasıl oldun iyi misin
Hayır ünfulenza oldum salgın vardı şuan çok şükür iyiyimMerhaba acaba antibiyotik kullanırken mi virüse yakalandınız