• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burnum cok mu büyük bakar mısınız?

sadece_ben

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
942
1.899
658
Manisa
Ayin 15 inde ameliyat olalı 1 ay olacak. Oldukça kemerli bir burnum vardı doğal olmasını istedim . Burun deliklerimin görünmesi en büyük korkumdu. Şu anki hali tabi ki eskisine göre daha iyi. Sizce burnum cok düz ve büyük mü olmuş. Zaman geçtikçe küçülür mü. Tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum

Eklentiler

• 2023-07-12-23-18-25-602.webp
    2023-07-12-23-18-25-602.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 878
Ayin 15 inde ameliyat olalı 1 ay olacak. Oldukça kemerli bir burnum vardı doğal olmasını istedim . Burun deliklerimin görünmesi en büyük korkumdu. Şu anki hali tabi ki eskisine göre daha iyi. Sizce burnum cok düz ve büyük mü olmuş. Zaman geçtikçe küçülür mü. Tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum
Hayır burnunuz çok güzel olmuş orantılı bence hayrlı olsun

Bence gayet iyi.

Çok teşekkürler. Bazı doktorlar bir haftalık sonuçları paylaşıyorlar gayet kucuk ve doğal duruyor. Ben bir haftalikken çok büyük dediğimde bu çok önemli hali demisti sanki çok da inmedi bundan sonra da böyle kalacak sanirim

Çok teşekkürler. Bazı doktorlar bir haftalık sonuçları paylaşıyorlar gayet kucuk ve doğal duruyor. Ben bir haftalikken çok büyük dediğimde bu çok önemli hali demisti sanki çok da inmedi bundan sonra da böyle kalacak sanirim
Daha iner korkmayin. Su an ki burunumun 1.ay daki burnumun boyutuyla.alakaasi yok inanin. 4 ay oldu benimde. Surekli degisiyor merak etmeyin 1 yila kadar gorecegiz sonucu anca.

Oldukça güzel ve küçük ki daha da küçülecek. Benim şahsi fikrim daha da güçulurse ki küçülecek, keşke böyle kalsaydı diyeceksiniz 🤣 Ben çok beğendim, güle güle kullanın

Çok teşekkürler yorumlariniZ için bundan sonra bekleyip göreceğim ben aslında aman kemerim gitsin hiç öyle incelemem diyordum ama öyle olmuyormus😅

Bence harika olmuş geçmiş olsun.
Yapılı gibi hokka burunlar çok yapay duruyor, sizinki acayip doğal olmuş güle güle kullanın ♥️

Burnunuz çok doğal ve güzel olmuş. Ve de büyük değil

Son hali bu kizlar sanırım git gide küçülüyor ya da bana öyle geliyor. Doktor 3 ay geceleri bandaj ve masaja devam edelim dedi. Şu an 2.5 ay oldu

Yorumunuz için teşekkürler. Ben doğal olsun istemiştim burun delikleri gözükmesin diye başının etini yemiştim. Sanırım o nedenle fazla doğal yapti😄
Olsun bence iyi burun olmuş bana doktor iki seçenek sunmuştu az kavisli çok kavisli gibi bende azı seçmiş sonra baya pişman olmuştum😂meğersem supra tip bölgesinde şişlikten öyle aşağı bakıyormuş sonra şişlik gidince tam istediğim gibi oldu yani bazen ne olacağı belli olmuyor son halini beklemek en iyisi.

Back
X