• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burnum çok kalkık oldu.

dogrulukperisi

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2020
90
43
18
32
Salı günü ameliyat oldum. Bugün 4.günüme girdim. Burnum çok çok çok kalkık ve küçük oldu. Herkes düşer vs diyor ama ne kadar düşebilir ki bir burun??? Bir mucize olur ancak düşmesi, lütfen açıkça söyleyin. Çok çirkin hissediyorum, eskiden sadece ucu vardı kalkmasını istedim burun etimi aldırmışken. Ama çok çok çok pişmanım.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    118,3 KB · Görüntüleme: 4.449
  • A80F131A-18DB-466A-81E9-79616067365A.jpeg
    A80F131A-18DB-466A-81E9-79616067365A.jpeg
    158,1 KB · Görüntüleme: 4.188
Daha 4 gün oldu, eski halini attım sağdaki olanı. Yani ihtiyacım çok yoktu ama aptallık ettim. Etini aldırmak için yatacağım nasılsa masaya dedim ve kaldırmak istedim ucunu. Sonuç ortada bantlı halindeki gibi çok aşırı kalkık oldu. Sizce bu durum düzelir mi domuz gibi olmaktan korkuyorum.

Bence de bayağı küçük olmuş, bantın dışında kalan kısım yok denecek kadar az.. çok düşeceğine inanmıyorum canım moralini bozmak istemem ama çok güzel bir kızsın iyileşince eminim gözüne bu kadar vahim gelmeyecektir, belki de çok güzel olur?
geçmiş olsun, üzme kendini şimdilik, herşeyin bir çaresi var olmuş artık.

Bence de bayağı küçük olmuş, bantın dışında kalan kısım yok denecek kadar az.. çok düşeceğine inanmıyorum canım moralini bozmak istemem ama çok güzel bir kızsın iyileşince eminim gözüne bu kadar vahim gelmeyecektir, belki de çok güzel olur?
geçmiş olsun, üzme kendini şimdilik, herşeyin bir çaresi var olmuş artık.
Umarım güzel olur ama sanmıyorum. Belki benim gibi birileri vardır, tecrübelerini paylaşırlar diye bekliyorum.

:) biraz önce biri yazdı özelden aynı durumda sanırım, ama bence sizinki gayet güzel takmayın kafanıza bantlar çıkınca bana foto atarmısınız ?

Bilemedim ama benim bantlı halinde burun ucum dışarıdaydı... Ama tabi bu burun büyüklüğü küçüklüğü için bir kıstasmıdır bilemycm... Siz üzülmeyin, bence yüz hatlarınızla uyumlu bir burun yapmıştır doktorunuz

Bayaaa bi düşüyor canım hiç merak etme ilk ameliyattan çıktığımda benim burnum senin burnunun 10 katı daha kalkıktı daha 4. Gün ne 1-2 ay en az bekle gör nasıl iniyor

Ameliyathane foton var mı, bantsız yani? Onlar da yanıltıcı oluyor ama en azından böyle yaralı bereli olmadığı için daha güzel gözüküyor. Onlara bak şimdilik:)

Back