• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burdur

• Konu Sahibi Konu Sahibi RazEy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

RazEy

Herkes kendi içine baksın....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
2.679
2.089
133
Arkadaşlar arama yaptım güncel bişey yok..

Burdur nasıl bir yerdir yaşam olarak insanları olarak ? Pahalı bir şehirmidir ?

Arkadaşlar arama yaptım güncel bişey yok..

Burdur nasıl bir yerdir yaşam olarak insanları olarak ? Pahalı bir şehirmidir ?
Gezip eğlenecek yerleri pek yok.Pahalı bir şehir değil.Halkı hakkında tam bir genelleme yapmak doğru olmamakla birlikte muhafazakar hatta yobaz olanlarına bile sıkça rastladım:) iyileri de elbette var. Sakin bir şehir,akşam saatlerinde bildiğiniz in cin top oynar.burdur şişi çok güzeldir bu arada:))
Meyve sebze bol bol var.Bir de konuşmaları şirin ve komik, bazen anlaşılmaz olabiliyor.

Gezip eğlenecek yerleri pek yok.Pahalı bir şehir değil.Halkı hakkında tam bir genelleme yapmak doğru olmamakla birlikte muhafazakar hatta yobaz olanlarına bile sıkça rastladım:) iyileri de elbette var. Sakin bir şehir,akşam saatlerinde bildiğiniz in cin top oynar.burdur şişi çok güzeldir bu arada:))
Meyve sebze bol bol var.Bir de konuşmaları şirin ve komik, bazen anlaşılmaz olabiliyor.

Antalya dan oraya gitmek akıl karı değil o zaman babamın işi yüzünden taşınma sevdası tutturdu burayla fazla da mesefa yok ama yobaz kesim çok olursa yandık

Antalya dan oraya gitmek akıl karı değil o zaman babamın işi yüzünden taşınma sevdası tutturdu burayla fazla da mesefa yok ama yobaz kesim çok olursa yandık
Tam da Burdur'un iyi yani Antalya'ya yakınlığı diyecektim ki siz oradaymışsınız. Burdur merkez, ilçe ve köylere nazaran daha rahat ancak elbette Antalya ile kıyaslanamaz.Sevdiğiniz değer verdiğiniz dostlarınız, arkadaşlarınız varsa sıkılmazsınız ama yoksa çok sıkılırsınız.

Yokmu burdurlu olan :/

Tam da Burdur'un iyi yani Antalya'ya yakınlığı diyecektim ki siz oradaymışsınız. Burdur merkez, ilçe ve köylere nazaran daha rahat ancak elbette Antalya ile kıyaslanamaz.Sevdiğiniz değer verdiğiniz dostlarınız, arkadaşlarınız varsa sıkılmazsınız ama yoksa çok sıkılırsınız.

Hiç kimse yok sil baştan olmalı herşey annem de iş bulmalı orada ara ara Antalya'ya kaçmak da yorucu biz gitmiyoz sen git diye annemi fişeklesem mi ? :)

antalyayla yakin.çok pahali değil.sadece bir caddesi var.dükkanlar oraya siralanmis.burdurlular İspartaya alisverise giderler.dağ yolundan 20 dakikada İspartadasin.
kisin öğrenciler var.yazın bos.baban ne is yapacak.cafe acabilir

benim eşim burdurda askerlık yapmıştı,suç oranının en düşük oldugu illerden biri sessiz sakın,ınsanları kendı halınde derdı..
o çok sevmıştı bılmıyorum belkıde asker psıkolojısındendır:)

antalyayla yakin.çok pahali değil.sadece bir caddesi var.dükkanlar oraya siralanmis.burdurlular İspartaya alisverise giderler.dağ yolundan 20 dakikada İspartadasin.
kisin öğrenciler var.yazın bos.baban ne is yapacak.cafe acabilir

Şef garson kendisi Antalya'da zaten yeni teklif gelmiş kendisine gidelim mi diyor ben netten baktım okurken sıkıldım orada ne yapacaz ki ?

benim kizin okuyor burdurda Antalya ya alisiksan sikilirsin.havasi Antalya ya gore serin.yayla havasi.suyu sodali gibi.

Yobaz kesim mı? Valla ben denk gelmedim pek. İstediğin gibi giyin, sevgilinle dolaş karışan yok pek. Zaten şehir öğrenci dolu. O sebeple şehir sakin olsa bile cafeler dolup taşıyor. Onun dışında alışveriş için bi kaç marka var onun dışında butikler.
Oturup bi cafede güzel zaman geçirirsin ama hem gezip hem alışveriş yapmak istersen kısa sürer çünkü o konuda hareketli değil.

Hiç kimse yok sil baştan olmalı herşey annem de iş bulmalı orada ara ara Antalya'ya kaçmak da yorucu biz gitmiyoz sen git diye annemi fişeklesem mi ? :)
Hiç kimse yoksa,antalyadaki sosyal hayata alışmışsanız biraz zorlanırsınız.Anneyi yollayın siz gidin düzen oturunca geliriz diye öteleyin biraz:))

Yobaz kesim mı? Valla ben denk gelmedim pek. İstediğin gibi giyin, sevgilinle dolaş karışan yok pek. Zaten şehir öğrenci dolu. O sebeple şehir sakin olsa bile cafeler dolup taşıyor. Onun dışında alışveriş için bi kaç marka var onun dışında butikler.
Oturup bi cafede güzel zaman geçirirsin ama hem gezip hem alışveriş yapmak istersen kısa sürer çünkü o konuda hareketli değil.
Tatlım karışanda varmış karışık bi yer sanırım,

Netten okuduğum kadarıyla gölde kalmamış berbat haldeymiş
Göl berbat halde,girilir yanı yok.kadınlar ağırlıklı olarak boldon adını verdikleri şalvar giyiyorlar.öğrenciler varken kışın biraz daha hareketli ama öyle aman aman kalabalık değil.zaten burdurda uzun bir cadde var.dükkanlar vs orada sıralanmış durumda.
Askerler yönünden hayat oldukça iyi olabilir.zaten çok asker var.ama size zor gelir.

Göl berbat halde,girilir yanı yok.kadınlar ağırlıklı olarak boldon adını verdikleri şalvar giyiyorlar.öğrenciler varken kışın biraz daha hareketli ama öyle aman aman kalabalık değil.zaten burdurda uzun bir cadde var.dükkanlar vs orada sıralanmış durumda.
Askerler yönünden hayat oldukça iyi olabilir.zaten çok asker var.ama size zor gelir.
Asker ve öğrenciden geçinen bi yermiş sanırım affetmiyormuş esnaf hala aynıdır sanırım

Tatlım karışanda varmış karışık bi yer sanırım,

Doğma büyüme Burdurluyum bana hiç karışan olmadı :) Belki o denilenler mahalledeki teyzelerdir :D Ben onları da takmazdım. Kime ne :lülülü:

Burdur ıspartanin ilçesi gibi genelde hastane işi olan alisveris yapacak olan Ispartaya gider. Kucuk ve sakin bir şehir.

Back
X