Burdur///15

merhaba selcan ben fatma burdur bucaklıyım bucak ta yaşıyorum siteye bu gün üye oldum yeni farkettim seni

slm selcan bende burdurluyum ama antalya /manavgatta oturyorum bende yeni üye oldum siteye herkese güzel paylasımlar

merhaba selcan bende yeni üye oldum burdurluyum ama bucakta oturuyorum.sizlerinde geçmiş kandiliniz mübarek olsun.

merhaba selcan bende yeni üye oldum burdurluyum ama bucakta oturuyorum.sizlerinde geçmiş kandiliniz mübarek olsun.

merhaba canım hos geldin aramıza bence bucaklıyım ama suan antalya manavgatta oturuyorum siz hemserilerimi burda görmek bni mutlu etti:teytey:

merhaba arkadaşlar burdurun çavdır ilçesini bilen varmı nasıl bir yer.ben denizli acıpayama gelin gideceğim bu yaz ama çavdır da yaşayacağız.

slm şarap kızılı çavdır ilçesine hiç gitmedim ama acıpayam güzel bir yer insanları çok iyidir.Ben doğma büyüme ankaralıyım ama her yaz memlekete giderim acıpayamada her zaman uğrarım.Ankaradan daha sakin ve insanları daha insanca bundan emin ol.

a.s. hep bakıyorum ama sitedemi benden kaynaklanan bir sorun mu sayfayı bir türlü açamıyordum tekrar hepiniz hoşgeldiniz belkide sizleri tanıyorumdur bizde bucaklıyız çünkü

arkadaşlar çok yavaş kalıyoruz diğer şehirlere göre burdurun nüfusu az ondan mı kaynaklanıyor acaba

X