Burdayım diyen bir parfüm istiyorum gençler dökülün hadi ? :)

bilgeabla

Önemsenmek güzeldir :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
42
1
46
Selam arkadaşlar. Ben esmer tenliyim. Bilirsiniz esmerlerde bulunan lipid miktarı fazla olduğundan kokular daha kalıcı ve beyaz tenlilere göre daha farklı kokuyor. Şimdi öyle bir parfüm önermenizi istiyorum ki sizden.. İnsanların burnuna o koku geldiğinde @bilgeabla buralarda bir yerde desinler :) Yani etkileyici olsun "hop hoop ben burdayım!" desin Hadi bakalım :)

lolita yı ben çok yaşıktıryorum ve her yerde tanıdıgım tek kokudur herkeze yakışmıyo ama yakışana çok güzel oluyo tavsiye derim

Lancome La Vie Est Belle enfes tavsiye ederim.Sephora'dan küçük denemek testerını da alıp deneyebilirsin.

Lancome La Vie Est Belle enfes tavsiye ederim.Sephora'dan küçük denemek testerını da alıp deneyebilirsin.

Thierry Mugler Alien (çok beğeniyorum çok farklı eşim de aynı şekilde sıktığımda "mis gibi kokuyorsun" diyor

Calvin Klein Euphoria hoş ve havalı bir parfüm

Dior Hypnotic Poison ben burdayım diyen parfümlerden biri , ama esmer tenlilerde kendini çok iyi hissettireceği gibi çokta ağır durur boğar diye düşünüyorum.

alien fazla çiçek çiçek bi koku canım bence , sevemedim

hmmm
Öyle bi anlattınız ki hepsinden alıp kullanasım geldi (!) :) Bir kaç isim aklıma yattı kesinlikle deneyeceğim. Herkese çok çok teşekkürler sağolunn.:)

yoklama çekerken burdayım dıye bağırmasın burdayım dıyen parfüm hiçbir zaman orda değildir.
kalıtelı hoş koku zaten ordadır

Son düzenleme:
AA yazmak aklıma gelmemiş
Kesinlikle en kalıcı parfümlerden ve ben burdayım diyen buram buram kokan , kullandığım zaman çok beğenilen ve sorulan parfüümdü (özledim ya :)
Arkaşlarım hoş hoş koktuğumu söylerdi , abim ise karnımı açıktırıyo bu kokun derdi beyaz çikolata var içinde ,
BRITNEY SPEARS FANTASY

Geçen önümüzden bi kız geçti bizim sınıftada bi oğlan vardı ıyyy bu ne yaa sakız gıbı seker gıbı kokuyo iğrenç dedi

Meyveyle çiçeği anlarımda sakız kokusu ne yaa dedi ona göre kızlar

hipnotik poison vazgeçilmezim ve bu aralarda john paul clasic x kullanıyorum açığı üretilmiyor ve harika özellikli bir parfüm.bu arada istanbulda olan arkadaşlara tavsiyem eminönünde parfümcüm tester larını uyguna satıyor 280 tl 125 e alınabiliyor isteyen arkadaşlara bilgi olsun mantıklı geliyor yakınlarda kış için parfüm almaya gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…