- 27 Ocak 2014
- 1.780
- 53
- 83
- Konu Sahibi Malta_love
-
Pazardakilerde sahte kesin.yuzlerce testermi olur.kim calacam bu kadar testeri.immmm..kannnn.sizzzzzcanım bayanın sattıkları gerçekten sahteydi yani. o lancome miracle forever'i gördüğüm an anladım ben zaten sahte olduklarını. asla asla gerçek tester değildi.
Pazardakilerde sahte kesin.yuzlerce testermi olur.kim calacam bu kadar testeri.immmm..kannnn.sizzzzz
.....
2 gün öncede kapatılmıştı ama yine geldi bikaç parfüm azaltarak onları da sattı mı ne yaptı bilemedimAile şirketi kurmuşlar site içine
Gördü şimdi kurnaz kimmiş
KK nin yöneticileri sağolsun
bana nazar değmesin ama parfümünde kozmetiginde sahte olmasını bir bakışta anlarım hele birgün bitanesi beni kandrmya calısıyo vay efendim bu macin allıgıymış ya bırakkk dedimm
Canlarım ben kozmetik almadım ama beni hayal kırıklığına uğratan ürünün kusurlarının söylenmemesi zaten uc bes kuruş kenara biriktirdiklerimizle alıyoruz o kadar forumumuz iyi olsa belki ikinci el almayız ama bazen beddua ediyorum gercekten mont almıştım ve arkadas üstünde de denedi fotosunu gönderdi koyu renk oldugundan belli olmadı fotodan emin olun elime aldığımda delikler deri kavlamalari bir değil saysan kırk delik kavlama çıkar giyemem dedim ve urunu kabul etmede teklif bile göndermedi benim ona takaslarının çizme inci marka burdan cok iyi bir arkadastan almıştım ve emin olun cok ama cok iyi numarası büyük gelmese kesinlikle takaslamazdim merak ediyorum bana o montu yollayan arkadas iç rahatlığıyla beni enayi yerine koyup o çizmeyi nasil beyecek ama sunu unutmayalım ki kimsenin hakkı kimsede kalmaz Mevla'm onun kat kat fazlasını çıkarır zaten ondan mevlamın affetmedigi tek sey kul hakkı bunu unutanlar o kadar cok ki
Geçmiş olsun tatlım öyle insanlar malesef var aramızda bende takasta aynı şeyi yaşadık hatta memnuniyet topiğinde paylastım gelen ürünlerin bir.kaçının resmini kul hakkını biliyorlar insanlıktan anlamıyorlar ama en kötüsü bu insanlar utanmadan hala dolananabiliyor sitede Rabbime havale et o kimsenin hakkını kimsede Koymaz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçmiş olsun tatlım öyle insanlar malesef var aramızda bende takasta aynı şeyi yaşadık hatta memnuniyet topiğinde paylastım gelen ürünlerin bir.kaçının resmini kul hakkını biliyorlar insanlıktan anlamıyorlar ama en kötüsü bu insanlar utanmadan hala dolananabiliyor sitede Rabbime havale et o kimsenin hakkını kimsede Koymaz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Parfüm ve kozmetik ürünlerinin sahtelerinin yanına çanta ve spor ayakkabılarda eklendi..
Orjinal deyip çakma ürünleri satmaya çalışıyorlar forumda.Dikkat edin aldığınız çanta ve spor ayakkabılara..Uzak doğuda 10 usd ye satılan ürün bunlar.. 1/2 kullanırsınız heryeri dökülmeye başlar..elinizde kalır..
Ve kınıyorum ben orjinal,yurt dışından geldi diye Burda insanları kandırmaya çalışanları
Parfüm ve kozmetik ürünlerinin sahtelerinin yanına çanta ve spor ayakkabılarda eklendi..
Orjinal deyip çakma ürünleri satmaya çalışıyorlar forumda.Dikkat edin aldığınız çanta ve spor ayakkabılara..Uzak doğuda 10 usd ye satılan ürün bunlar.. 1/2 kullanırsınız heryeri dökülmeye başlar..elinizde kalır..
Ve kınıyorum ben orjinal,yurt dışından geldi diye Burda insanları kandırmaya çalışanları
Canım üyenin adını buradan yazamıyorsan bana özelden yazsana en azından bilgimiz olur?
Bu arada sahte mac ve parfüm ürünleri kaynıyor forum. Geçen gün bodrum çarsısında 10 liraya gördüğüm parfümleri 60 lira diye koymuşlar siteye.
Bence o ürünler çakma ne tesadüf ki hepsi dopdolu
Ne Kadar büyük terbiyesizlik..Hiç utanmıyorlar orjinal derlerken
Burdaki çoğu insan orjinale 30 TL fazlasını vermektense çakmasına 30 TL eksik vermeyi tercih ediyorsa bizim yapabileceğimiz bişey yok canım yaAynen canm bende rastladm hala çatır çatırda satış yapıyorlar hayretler içerisindeyim ama yazık insanlara dürüst olmak yerine üç beş kuruş için günaha girmeye değmez
Türkiyeye çakma ürünler artk gümrükten rahat girebiliyor şahsen kendimden biliyorm aldğım guess saati soktum incelemdiker dahi yanmdaki arkadaşm dünya eşya getrdi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ay kızlar resimden falan bakınca ben hiç anlamıyorum sahte mi değil mi die.bildiğiniz kişiler varsa öyle söyleyin lütfen ya da özel mesaj atın sorun çıkacaksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?