• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burda kimse kimseye yardımcı olmuyor yazık:(

merhaba arkadaşım ben yeni üyeyim ve bir sorum olacak.benim beş yaşında bir oğlum var spraylle korundum çıkartalı onbir ay olmasına ragmen hamile kalamadım doktor yumurtaarımın tembelleştigini soledi ve kloman adında bir ilaç verdi işe yarıyormu bu ilaç kullanan varmı arkadaşlar yardımcı olurmusunuz.

merhaba arkadaşım ben yeni üyeyim ve bir sorum olacak.benim beş yaşında bir oğlum var spraylle korundum çıkartalı onbir ay olmasına ragmen hamile kalamadım doktor yumurtaarımın tembelleştigini soledi ve kloman adında bir ilaç verdi işe yarıyormu bu ilaç kullanan varmı arkadaşlar yardımcı olurmusunuz.

evet canım ben klomenle hamile kaldım. eminim sende klomenle hamile kalacaksın üzülme...

yardımcı olabılırmıyım bılmıyorum ama benım kuzenım spiralını cıkarttırdıktan 1 sene sonra hamile kalabıldı ve üstelik hiç bir ilaç kullanmadı

cnm benim yumurtalar tembellemiş demişti doktor o yüzden ver di birde birşeyi merak ediyorum ilac açmı alınıyor yoksa tokmu merak ettiğim bir konu cvplarınız için teşekkürler .papatya cnm sen ilk kullanıştamı hamile kaldın .cvp yazarsan sevinirim cnm çok üzgünüm 11 aydır ugraşıyorum:(

cnm benim yumurtalar tembellemiş demişti doktor o yüzden ver di birde birşeyi merak ediyorum ilac açmı alınıyor yoksa tokmu merak ettiğim bir konu cvplarınız için teşekkürler .papatya cnm sen ilk kullanıştamı hamile kaldın .cvp yazarsan sevinirim cnm çok üzgünüm 11 aydır ugraşıyorum:(

Kartanesi merhaba canım,İbrahim Saraçoğlu'ndan dinlemiştim. Yumurtalıkla ilgili sorunlarda ,hamile kalmayı kolaylaştırmak için her sabah 2 adet organik kuru incir yemeni tavsiye ederim. Sürekliliği olsun bir kaç gün yiyip bırakma ama. İlaç niyetine.Üstelik çok da şifalı.İnancını da yitirme lütfen :1:

Back