• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burda hic mi kimse yok??

19 yasindayim almanyada ysiyorum bi bucuk senedir evliyim evliligimin 1 senesi vajinismusla gecti 4 5 aydirda cocok idusunuom gerci evlendigimde beri cocuk istiyom ama

19 yasindayim almanyada ysiyorum bi bucuk senedir evliyim evliligimin 1 senesi vajinismusla gecti 4 5 aydirda cocok idusunuom gerci evlendigimde beri cocuk istiyom ama

tamam çocuk ıstıyorsun bizler ne yapabiliriz onu yazarsan açıkça bizde sana yardımcı olabilirzz sadece çocuk ıstıyorum yazmışın gerisi yokk

Burda ilakkin yardimmi istemeliyiz belki icimizi dökmek istyioz veya sizlerle bisesler paylasmak istyioz niye illakin bisey sormaliyizzzz

Burda ilakkin yardimmi istemeliyiz belki icimizi dökmek istyioz veya sizlerle bisesler paylasmak istyioz niye illakin bisey sormaliyizzzz

paylaş işte bende onu diyorum ya sana açık ol diye bence senin sinirlerin bozulmuş hadi anlat ablanada rahatla bende elimden geldiği kadar yardımcı oluym sana

Ben 1 bucuk senedir evliyim bi senesi vajinismusla gecti ve daha 4 5 aydir kadin oldum cocouk istiyoz saten baszan beri ama iste niye olmuyor bilniyom kaynanam ayni zamanda halam artik kisir oldugumu yaymaya basladiii bile

Ben 1 bucuk senedir evliyim bi senesi vajinismusla gecti ve daha 4 5 aydir kadin oldum cocouk istiyoz saten baszan beri ama iste niye olmuyor bilniyom kaynanam ayni zamanda halam artik kisir oldugumu yaymaya basladiii bile

Bende istiyorum ama olmadı. Benim yazdığım cevapları konuları takip et görürsün . Ah keşke ha deyince olsa :43:
belki psikolojiktir seninde. vajinismus olduğun içindir :50:

Vajinismus bitti benim ameliyat oldum ameliyattan bi kac ay sonra normale döndüm sazen ben bu skintidayken hamole kalmam imkansiz

Ah ah burda dahada dertlendim bi yaziom icimi dökkm diylm sonrada kimse yazmyior bisey demiyor bi nasihat vermiyor bi fikir vermiyor ya:-(:-(:-(

daha 19 yaşında ve 4 aydır olmuyor diye ahlanıp vahlanırsan biz ne yapalım ?
ben 7 yıllık evliyim 33 yaşındayım 6 kere tüp bebebk denedim olmadı ben ne yapayım
ne ameliyatı oldun ? neden olması imkansız diyorsun ?
doktorlar 1 sene kendiniz deneyin olmazsa bize gelin diyorlar
ama yok ille istiyorsanız gidin bir doktora yaptırın tahlillerinizi birşey varsa olun tedavinizi
kimse yardım etmiyor diyorsun biz burdan sana daha başka nasıl yardım edelim ?
ne dememizi ne yapmamızı istiyorsun ?

canm 4 5 aydır olmuyormuş daha bebeğin bence bi kaç ay daha bekleyip bir kadın doğumcuya git bakalım ne diyecek hem kaynanan nerden biliyormuş senin kısır olduğunu belki oğlunda sorun var burada çok okuyoruz bebeğim olmuyo deyip sonra doktora gidincede esinden dolayı olmadığını söyleyen bir suru kadının hikayesini eğer bebek çok sorun oluyorsada beklemeden git doktora ama o da sana yıne biraz beklemenı söyleyecek ben aslında vajınısmusla bebek olmamasını pek bagdastıramıyorumm çünkü vajinismus ilişkiye girememek demek bebekle ne alakası var hem sen asmışsın sonuçta bu sorunu değilmi

Biz doktora gittik ben zahlil yaptirdim bende bi sorun yok esimde gitti sonra calistigi ici zaman bilmadi gitmeye de iste bi kac defa daha deniyelim bakalim neolacak..

Back