burda dergisi

minikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
1.088
16
158
Bursa
arkadaşlar burada dergisi arşivi yapıyorum.elinde temiz kullanılmış burda dergileri olanlar mesaj atarsa alırım.çok sayıda olursa tercihimdir.

bende şeker cafeden buldum ama çok uzun sürüyor indirmesi fenalık geldi valla..

Arkadaşlar...

Bende burdanın eski sayılarını arıyorum. Nasıl ulaşabilirim. Şeker cafe dediğiniz site kapatılmış. Yardımlarınızı bekliyorum...

Arkadaşlar...

Bende burdanın eski sayılarını arıyorum. Nasıl ulaşabilirim. Şeker cafe dediğiniz site kapatılmış. Yardımlarınızı bekliyorum...
indirdiğim site kapatıldı taşınmasını bekliyorum bir gelişme olursa iletirim

arkadaslar, bi kaç görüşme yapacagım yarın bu konuda sıze yardımcı olmaya calısacagım ...

blog yasağı kalkmış ve dikiş dergilerini indirdiğimiz site açılmış arkadaşlar.yeniden sorun çıkmadan indirmek isteyenlerin haberi olsun

dergileri indirdik diyelim kalıpları nasıl çıkartacaz. yazıcıdan tek tek mi?? birde adresini öğrenebilirmiyiz??

indirmeler şekercafeden olacak.kalıplar da a4 ebatlarına bölünmüş olarak beraber indiriliyor.sonra yapıştırıp kullanabilirsiniz

ben dergileri buldum hatta elimdekilerin fazlalarını satıyorum arkadaşlar konu açtım haberiniz olsun

ben dergileri buldum hatta elimdekilerin fazlalarını satıyorum arkadaşlar konu açtım haberiniz olsun

2003 haziran sayısı ile 2005 kasım sayısı varsa alabilirim. Siteye yeni üye oldum. Nasıl iletişime geçebiliriz.
Ayrıca şeker cafeden indirdiğiniz kalıplar en az 36 sayfa tutuyor birde renkli olunca çok pahalıya geliyor. Yani astarı yüzünden pahalı..

Son düzenleme:
fazla dergileri sattım bazılarını da takas yaptım arkadaşım.şeker cafenin dergilerini de artık sadece resimlerini indirip model uygulamak için kullanıyorum.ve haklısın biraz zor ve maliyetli oluyor.ben bir araştırayım bakalım başka bir şeçenek var mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…