- 28 Mayıs 2019
- 190
- 284
- 18
- Konu Sahibi Beyazolsun
-
Benim hic olmafi senin oldumuMerhaba cok ilginç bir konu olacakmerak ediyorum cunku goruyorum bazi arkadaslr okadar guzel samimi dostluk edinmiski birbirleriyle konusmalarini goruyorum cok hoşuma gidiyor.bu platformda tanışıp dostluğunuz oldumu dışarda görüştüğünüz oldumu hiç eski üyelerimizde var onlar belki dostluk edinmiştir. Kadınlar kulübünde toplanıp buluşan varmı ?bazen rast geliyorum konularda ama bende sorayım dedim.
Benim çokkkkk arkadaşım dostlarım oldu onlariii seviyorummm mmMerhaba cok ilginç bir konu olacakmerak ediyorum cunku goruyorum bazi arkadaslr okadar guzel samimi dostluk edinmiski birbirleriyle konusmalarini goruyorum cok hoşuma gidiyor.bu platformda tanışıp dostluğunuz oldumu dışarda görüştüğünüz oldumu hiç eski üyelerimizde var onlar belki dostluk edinmiştir. Kadınlar kulübünde toplanıp buluşan varmı ?bazen rast geliyorum konularda ama bende sorayım dedim.
Evet oldu dert ortagim arkadslrim olduBenim hic olmafi senin oldumu
Bulustunuzmu hic3 tane❤
Aaa ne kadar guzell benim hic olmafi burda yeniyim ondanmi acabaEvet oldu dert ortagim arkadslrim olduinşallah buluşmakta nasip olur başka sehirdeler ama buluscaz insallah
Aaa ne kadar guzell benim hic olmafi burda yeniyim ondanmi acaba
Ay NeguzelBenim çokkkkk arkadaşım dostlarım oldu onlariii seviyorummm mm
Oldu elbette kim bilir bir gün gidip görüşürüz bile..
Neden olmasinHenüz burayla kısıtlı arkadaşlıklar kursam da görüşmeyi çok istediğim insanlar var, buluşmalar falan düzenlense koşa koşa giderim
Ay evet güzel olur ama ben eşimim görevinden dolayı doğudayım burada buluşma topiği yok bakındım da olur belki zamanlaNeden olmasinbuluşma düzenleyen arkadaşlar var bulusanlar var bütün üyeler buluşsak keşke böyle bi organzsyon olussa
Aynen valla haklisin oyle ama bu herkes icin gwcerli degil bencehepimiz arkadaşız aslında birbirmizin dertlerini dinliyoruz dertlerine ortak oluyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?