• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Burcuslm'den gelinliklerr

klasik modeller ben fırfırlı yada biraz daha fazla kabarıklara bayılıyorum sade gelinlikleri pek sevmem..ama içinde 1 2 tane güzel var.yine de paylaşım için tşkkrlr

sade ve hos gelinlikler paylasım için tesekkürler çok kabarık şaşalı modelleri sevmeyenler için cok uygunlar

offf nasılll guzeller yaaaa
gelin olasim geldi 4.5 aylik hamile halimle ahahahaha.
ne guzel heyecanlar bunlar. gelinligimi nişantaşında bir tasarımcıya, cok kazik bir yere yaptirmistim :( hicte memnun kalmamistim. aman simdi adini vermemeyim ayip olur.
ama berbattı, korsesi kayiyordu uzerimden zaten kucuk gogusluydum butun gece zehir olmuştu,i kamerada surekli korse cekistiriyorum rezalet kızlar:d
aman dikkat edin yaptırdıgınız yere pahalı demek iyi demek değilmiş bunu ogrendim bende :D artık kızıma daha ozenle seçerim :P

hepsi nefis bundan fazla kabarıgını sevmiorum balon gibi, çok kıvamında ve zevkliler, ayrıca kırık beyaz krem tonları muhteşem, çok kaliteli duruyor, bembeyaz gelinlikler çok avam duruyor bence.
kolay gelsin gelin adaylarına D:

Teşekkür ederim babyonboard yorumun için gelinlik gerçkten biraz şans işi pahalı ucuz bir terzi olayında çokı bence sans işi inş herkesin gönlüne göre olur. Modelleri beğenmene de çok sevindim ayrıca

Back