Burcuözgenin düğün tarihi belli oldu millet... :)

hayırlı olsun canım
o zaman sımdı uzun gelır belkı ama su gıbı gecer
hersey gonlunce olsun
darısı tum bekarların basına(amın)

aminn canımm aminnn :1hug:
yüreği aşkla çarpan herkese bu mutluluğu yaşatsın allahım a.s.
evet zaman bazen kitlenmiş gibi geliyor. öyle zamanlarda bir daha ailemi göremeyeceğimi düşünüp onlarla olan zamanı kıymetlendirmeye çalışıyorum... :1hug:
hani derler ya hem ağlarım hem giderim :roflol: çok doğruymuş...a.s

Burcucum nikahın,fotoğraflarınla da olsa iz bıraktı bende.Mutluluklar diliyorum.Merakla bekliyoruz düğününü.:teytey:a.s.a.s.Allah hep mutlu etsin sizi canım.

Tebrikler!!
Allah tamamına erdırsın hayırlısıyla ınsallah..
ha hafta içi ha hafta sonu hiç önemli değil valla hayırlısıyla evlenin mutlu bi yuvanız olsun da

Burcucum nikahın,fotoğraflarınla da olsa iz bıraktı bende.Mutluluklar diliyorum.Merakla bekliyoruz düğününü.:Allah hep mutlu etsin sizi canım.

ayy canım benim :1hug: ne mutlu bana canım. a.s.
iz bırakanlar unutulmazlar... Şeniz

gözün aydı canım
a.s.
bizde merakla senin fotolarını bekliyoruz

vallahi resmen pannik yapıyorum :roflol: öyle çok bekleyen nsan olduki kimseyi hayal kırıklığına uğratmak istemem... yaza kadar unutmayın beni ama tamam mıa.s.

Burcucum şimdiden tebrikler .Mutluluk yuvanızdan hiç eksilmesin .

amin amin aminn canımŞeniz inşallah her şey çok güzel olacak... a.s.

Tebrikler!!
Allah tamamına erdırsın hayırlısıyla ınsallah..
ha hafta içi ha hafta sonu hiç önemli değil valla hayırlısıyla evlenin mutlu bi yuvanız olsun da

teşekkür ederim canım moralin için... a.s.
yeterki gönüller bir olsun biz o günüde eğlenceli kılmayı başarabiliriz öyle değilmi :1hug:
oturup bunun içn yas tutup en keyifli günlerin tadını kaçıracak değilim :sm_cool:

Çok sevindiiiiiiimmmmm hihoyyyt
şimdi gördüm dahaaa
Allah mutluluğunuzu daim etsin
ne farkeder hafta içi hafta sonu önemli olan sizin mutlu olmanız ve birbirinize kavuşmanızz
Mutluluklar dilerim :asigim:

çok sevindim canım. allah tamamına erdirsin.biz henüz düğün tarihinde karar veremedik sanırım boş düğün salonu bulamayıp biz de sizin gibi haftaiçi yapacağız düğünü. neyse biz mutlu olalımda gerisi önemli değil...

vay çılgın hemşom sende evli sultanlar kervanına katılcaksın ne güzel,tarihi takma kafanıza gelen gelir siz kavuşunda:) düğünde de bisikletlerde konvoy olcaksa ben hazırım atlar gelirim valla delikafadulden burda mı olcak düğünün canım şimdiden bir ömür boyu mutluluklar dilerim hemşooo

bu sitede gördüğüm en çılgın ve sevimli çifttiniz nikah resimlerinize hayran kaldım düğün resimlerini dört gözle bekliyom canım

ayyy ne güselll şimdiden hayırlı olsun tatlişim fotoları görmek için şimdiden sabırsızlanıorummmdelikafadulden ayakkabının altına beni de yazmayı unutma emii bidenemmŞeniz

Çok sevindiiiiiiimmmmm hihoyyyt
şimdi gördüm dahaaa
Allah mutluluğunuzu daim etsin
ne farkeder hafta içi hafta sonu önemli olan sizin mutlu olmanız ve birbirinize kavuşmanızz
Mutluluklar dilerim :asigim:

bu sitede gördüğüm en çılgın ve sevimli çifttiniz nikah resimlerinize hayran kaldım düğün resimlerini dört gözle bekliyom canım

çok ama çok mutlu olman dileğiyle....

ayyy ne güselll şimdiden hayırlı olsun tatlişim fotoları görmek için şimdiden sabırsızlanıorummmdelikafadulden ayakkabının altına beni de yazmayı unutma emii bidenemmŞeniz

Tebrik ederim..Allah tamamına erdirsin hayırlı uğurluolsun hihoyyyt

ayy canım arkadaşlarım beniimmmmmm:1hug: ben bu konuyu açalı o kadar uzun zaman oldu ki aranızdan biri rep verince buraya yorum yazıldığını fark ettim Şeniz hepinize çokk teşekkür ediyorum...
inşallah hayal kırıklığına uğratmam sizii Şeniza.s.

canım benim resimler bahane siz ŞAHANE:lepi: her şey gönlünüzce olsun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…