- Konu Sahibi Burcuxoxzge
-
hayırlı olsun canım
o zaman sımdı uzun gelır belkı ama su gıbı gecer
hersey gonlunce olsun
darısı tum bekarların basına(amın)
Burcucum nikahın,fotoğraflarınla da olsa iz bıraktı bende.Mutluluklar diliyorum.Merakla bekliyoruz düğününü.:Allah hep mutlu etsin sizi canım.
gözün aydı canım
a.s.
bizde merakla senin fotolarını bekliyoruz
Burcucum şimdiden tebrikler .Mutluluk yuvanızdan hiç eksilmesin .
Tebrikler!!
Allah tamamına erdırsın hayırlısıyla ınsallah..
ha hafta içi ha hafta sonu hiç önemli değil valla hayırlısıyla evlenin mutlu bi yuvanız olsun da
hayırlı olsun canım
inş. düğün resimlerinide görmek istiyoruz.
:uhm:meraklandım valla
Çok sevindiiiiiiimmmmm hihoyyyt
şimdi gördüm dahaaa
Allah mutluluğunuzu daim etsin
ne farkeder hafta içi hafta sonu önemli olan sizin mutlu olmanız ve birbirinize kavuşmanızz
Mutluluklar dilerim :asigim:
çok sevindim canım. allah tamamına erdirsin.biz henüz düğün tarihinde karar veremedik sanırım boş düğün salonu bulamayıp biz de sizin gibi haftaiçi yapacağız düğünü. neyse biz mutlu olalımda gerisi önemli değil...
vay çılgın hemşom sende evli sultanlar kervanına katılcaksın ne güzel,tarihi takma kafanıza gelen gelir siz kavuşunda:) düğünde de bisikletlerde konvoy olcaksa ben hazırım atlar gelirim valla delikafadulden burda mı olcak düğünün canım şimdiden bir ömür boyu mutluluklar dilerim hemşooo
bu sitede gördüğüm en çılgın ve sevimli çifttiniz nikah resimlerinize hayran kaldım düğün resimlerini dört gözle bekliyom canım
çok ama çok mutlu olman dileğiyle....
ayyy ne güselll şimdiden hayırlı olsun tatlişim fotoları görmek için şimdiden sabırsızlanıorummmdelikafadulden ayakkabının altına beni de yazmayı unutma emii bidenemmŞeniz
Tebrik ederim..Allah tamamına erdirsin hayırlı uğurluolsun hihoyyyt
ayy canım arkadaşlarım beniimmmmmm:1hug: ben bu konuyu açalı o kadar uzun zaman oldu ki aranızdan biri rep verince buraya yorum yazıldığını fark ettim Şeniz hepinize çokk teşekkür ediyorum...
inşallah hayal kırıklığına uğratmam sizii Şeniza.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?