- Konu Sahibi Burcuxoxzge
-
tebrik ederim canim...
allah tamamina erdirsin...
dilerim hersey hayal ettigin gibi olur...
çok tebrik ederim cnm ne güzel yaz gelını oluyorsun hep mutlu olman dilegi ile....................
hafta içi yada haftasonu hiç önemli değil canım..
sevdikleriniz zaten yanınızda oluyor inanki..
çok sevindim.
Allahım tamamına erdirsin.
tebrık ederım canım hadı hayırlısı darısı bekar arkadasların basına
bu arada 16 temmuz benım içinde çok onemlı bır gun cunku kızımın dogum gunu neyse sana bır omur boyu mutluluklar canım
Evettt kızlarr yılın ennn çok beklenen düğününün tarihi belli oldu... :lepi:
16 TEMMUZ 2009 akşamı gelin oluyorum allahın izniyle... :teytey:
düğün tarihimiz bile bizim garipliklerimize uygun şekilde hafta içi olacak arkadaşlar... :roflol: perşembe akşamı. çünkü hafta sonuna istediğiz yer boş yoktu. Bizde nasıl olsa garipliklere alışkınız gelmek steyen gene gelir dedik ve kabul ettik... :sm_cool: inşallah hayırlı olur arkadaşınız için :asigim:
Ve inşallah o günleride paylaşmak nasip olur burda a.s.
holeeeeyyyyyyy hihoyyytkaydirigubbakcemile2:lepi:eeeyyyy hayırlı olsun kuşum.aylardır evli biri olarak düğün yapmak nasıl bi duygu,düğünden sonra anlatırsın artık bize.allah bi yastıkta kocatsın:saruboceq:
HOLEEEEYYYYYYY hihoyyytkaydirigubbakcemile2:lepi:EEEYYYY HAYIRLI OLSUN KUŞUM.AYLARDIR EVLİ BİRİ OLARAK DÜĞÜN YAPMAK NASIL Bİ DUYGU,DÜĞÜNDEN SONRA ANLATIRSIN ARTIK BİZE.ALLAH Bİ YASTIKTA KOCATSIN:Saruboceq:
bu arad ben asıl senin gelinliği merak ediyorum nasıl diye?
aminn çok teşekkür ediyorum..... Şenizmutluluklar diliyorum allah tamamına erdirsin, bir ömür boyu mutlu ve huzurlu birşekilde bir yastıkta kocatsın.......
Tebrik ederim,hadi gözünüz aydın..
Alemsiniz valla,tam size yakışır bir tarih ayarlamışsınız,süpersiniz.kaydirigubbakcemile5
Allah tamamına erdirir inşallah hayırlısıyla.:Saruboceq:a.s.
Allah mesutt etsinnn
darısıııı başımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
allah tamamına erdirsin inş.
mutluluklar....
tebrik ederim canım.
nikahın çok orjinaldi, düğünde de sürprizler bekliyoruz.
tüm hazırlıklarında kolaylıklar diliyorum.
a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?