Burcunuza En Uygun Eş

TERAZi
En uygun es : KOVA
Birlikte olmalari ikisinin de daha iyi yerlere gelmesini saglar. ikisi de limitleri zorlamayi sever. Birlikteyken herseyi basarabilirler.
Uzak durun : Yengeç , Oglak , Koç

Tam aksine kova erkeği ile hiç anlaşamam.. Sevgilim koç ve çok iyi anlaşıyoruz fisfisfis

Ben de koçum ve sevgilim terazi =)yay erkeğiyle pek anlaşamm :/ i :uhm: bi terslik var bence bu işte

YENGEÇ En uygun es : BASAK
iliskide güven arayan bu ikilinin evde vakit geçirmeyi sevmesi ve sevecenlikleri onlari bir araya getirir. Birbirlerine sadik kalirlar.
Uzak durun : Koç , Terazi , Oglak
Daha önceden bu konuda bilgim olsaydı;ASLAN seçermiydim.İş işten geçti ne yapalım.İdare ediyoruzzzzzzz

AKREP
En uygun es : BALIK
Bulusmalarinin ilk anindan itibaren yakinlik hissederler. Aralarindaki uyum tüm hayatlarini etkiler. Birbirlerine çok güvenirler.
Uzak durun : Boga
ewet ben balık aşkım akrep gerçekten çok ii anlaşıorusslülülülülülü

AKREP
Bulusmalarinin ilk anindan itibaren yakinlik hissederler. Aralarindaki uyum tüm hayatlarini etkiler. Birbirlerine çok güvenirler.

Çok merak ediyorum evleneceğim adam hangi burçtan olacak!

AKREP

Çok merak ediyorum evleneceğim adam hangi burçtan olacak!

BENM DE SEVGİLİM YOK AMA Bİ ORTAMDA İLGİMİ CEKEN KIŞI % 90 BALIK CIKAR

ASLAN
En uygun es : TERAZi
Tanisir tanismaz kaynasirlar. Birbirlerinin dilinden çok iyi anlarlar. Bir elmanin iki yarisi gibi birbirlerini tamamlarlar.
Uzak durun : Akrep , Boga , Kova.......AYNENNNNNNNN

ben ikizler burcuyum fakat koç burcuyla çok iyi anlaşıyorum aslanla anlaşamıyorum fisfisfis

Son düzenleme:
benim anlamadığım örneğin yengeçte başak yazarken başakta başka burç yazıyor saçmalığa bakın :KK70:

X