Burcunuza En Uygun Eş

Gulpare

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
791
9
Evleneceginiz erkek size uygun mu? Tereddütte kaliyorsaniz tekliflere "evet" demeden burçunuzun özelliklerine bakiniz. Burçlar aslan yalan söylemez.

KOÇ
En uygun es : YAY
Koç ile Yay'in yasayacagi ask masala benzer. ilgi alanlari birbirlerine yakindir. iyi arkadas ve müthis sevgili olurlar.
Uzak durun : Yengeç , Oglak , Terazi

BOGA
En uygun es : YENGEÇ
Askta temkinli davranirlar. Ancak birbirlerini bulduklari zaman sergileyecekleri uyum inanilmazdir. Ayni deger yargilarina sahiptirler.
Uzak durun : Aslan , Kova , Akrep

iKiZLER
En uygun es : ASLAN
iki burcun arasindaki müthis uyum hemen fark edilir. Kolay samimiyet kurarlar. Ufak sorunlar onlarin arasina giremez. Asklari bir ömür boyu sürer.
Uzak durun : Basak , Balik , Yay

YENGEÇ En uygun es : BASAK
iliskide güven arayan bu ikilinin evde vakit geçirmeyi sevmesi ve sevecenlikleri onlari bir araya getirir. Birbirlerine sadik kalirlar.
Uzak durun : Koç , Terazi , Oglak

ASLAN
En uygun es : TERAZi
Tanisir tanismaz kaynasirlar. Birbirlerinin dilinden çok iyi anlarlar. Bir elmanin iki yarisi gibi birbirlerini tamamlarlar.
Uzak durun : Akrep , Boga , Kova

BASAK
En uygun es : OGLAK
Mantiga dayali bir iliski kurarlar. Huzurlu ve mutlu bir iliskileri vardir. Birbirlerini rahatlatirlar.
Uzak durun : ikizler , Yay , Balik

TERAZi
En uygun es : KOVA
Birlikte olmalari ikisinin de daha iyi yerlere gelmesini saglar. ikisi de limitleri zorlamayi sever. Birlikteyken herseyi basarabilirler.
Uzak durun : Yengeç , Oglak , Koç

AKREP
En uygun es : BALIK
Bulusmalarinin ilk anindan itibaren yakinlik hissederler. Aralarindaki uyum tüm hayatlarini etkiler. Birbirlerine çok güvenirler.
Uzak durun : Boga

YAY
En uygun es : KOÇ
Birbirlerine çok benzerler. Ayni ilgi alanlarini paylasirlar. iyi arkadas ve sevgilidirler. Aralarinda asla büyük sorunlar çikmaz.
Uzak durun : Basak , Balik , ikizler

OGLAK
En uygun es : AKREP
Aralarindaki iliski güçlü bir temele sahiptir. ikisi de mutlu bir aile kurmayi amaçlar. Cinsel uyumlari da çok iyidir.
Uzak durun : Koç , Terazi , Yengeç

KOVA
En uygun es : AKREP
iliskileri herkesi imrendirir. Gerek eglence, gerekse ilgi alanlari konusunda birbirlerini gerçek anlamda tamamlarlar.
Uzak durun : Yengeç , Basak , Aslan

BALIK
En uygun es : BOGA
iliskileri sakin ve güçlüdür. Birbirlerini tamamlarlar. Boga, Balik'in hayallerini gerçeklestirir, Balik da Boga'ya anlayis, sevgi ve ilgi verir. Uyumlari ömür boyu sürer.
Uzak durun : ikizler , Yay , Basak

ASLAN
En uygun es : TERAZi
Tanisir tanismaz kaynasirlar. Birbirlerinin dilinden çok iyi anlarlar. Bir elmanin iki yarisi gibi birbirlerini tamamlarlar.
Uzak durun : Akrep , Boga , Kova

dil konusuna qelince aynıda hehehehe sonrası deqişik oluo.. aslanla anlaşmak içinde bencil olmak qerekir...

iliskide güven arayan bu ikilinin evde vakit geçirmeyi sevmesi ve sevecenlikleri onlari bir araya getirir. Birbirlerine sadik kalirlar.

Ah ah arkadasim daha önceleri nerelerdeydin? Bu yaziyi ozaman görseydim belkide bir koc erkegi ile evlenmezdim:KK43:( Hakikaten yengeclerin koc larla anlasmalari cok cok zor...yeni evleneceklere duyurulur.))))))))

Ah ah arkadasim daha önceleri nerelerdeydin? Bu yaziyi ozaman görseydim belkide bir koc erkegi ile evlenmezdim:KK43:( Hakikaten yengeclerin koc larla anlasmalari cok cok zor...yeni evleneceklere duyurulur.))))))))

SORMA BACIM BENİM Kİ DE OĞLAK BEN YENGEÇ
AMA BİZ BİRBİRİMİZİ HEM YİYOZ HEM ÇOK SEVİYOZ
VALLA YUVARLANIP GİDİYOZ İŞTE KOCİŞİMLEN:asigim:

iKiZLER
En uygun es : ASLAN
iki burcun arasindaki müthis uyum hemen fark edilir. Kolay samimiyet kurarlar. Ufak sorunlar onlarin arasina giremez. Asklari bir ömür boyu sürer.
Uzak durun : Basak , Balik , Yay

yalaaan kaydirigubbakcemile3 bir aslan burcu kesinlikle (demek istemiyorum ama) istemiyorum

bu arada bişey dikkatimi çekti
uygun eş olarak burcum hiç yok ama uzak durulması gereken listesinde maşallah kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
YAY
Birbirlerine çok benzerler. Ayni ilgi alanlarini paylasirlar. iyi arkadas ve sevgilidirler. Aralarinda asla büyük sorunlar çikmaz.
evet ben yay eşim de koç iyi de anlaşıyoruz ben ona o bana geçip gidiyor işte dünya bu arada koç erkegi baya zor haberiniz ola
yalnız balık tan uzak durmamız gerketiği yazıyor ya ona inanmadım kardeşim var balık her konuda çok iyi anlaşırız
yahu benim oğlişimde başak nolcek şimdi anlaşamayacak mıyız ilerde hehehhekaydirigubbakcemile3

Uzak durun : Koç , Terazi , Oglak ............ pufffffffff ben yengeç esim ikizler o baska alemlerde ben baska alemlerde ben diyorum ask o diyo besiktaş :KK43: ikizlerle anlasmakta çok zor arkadaslar hele siz ciddi biri iseniz ikizler tam bir uçarı :KK43:

KOÇ
En uygun es : YAY
Koç ile Yay'in yasayacagi ask masala benzer. ilgi alanlari birbirlerine yakindir. iyi arkadas ve müthis sevgili olurlar.
Uzak durun : Yengeç , Oglak , Terazi

YAY

biz birbirimiz için yaratılmışız sankim::))

BASAK
En uygun es : OGLAK
Mantiga dayali bir iliski kurarlar. Huzurlu ve mutlu bir iliskileri vardir. Birbirlerini rahatlatirlar.
Uzak durun : ikizler , Yay , Balik
toprak grubu genelde, toprak gruplarıyla anlaşır,diye okumuştum.... boğa,oğlak,başak... doğru olabilir.

balıkla yengeçler iyi ikili ddeğilmiydi yahu
başaklardan hep nefret etmişimdir bıııy

bence de yengeç için en doğru insan başak.erkek arkadaşım başak burcu da.gerçekten çok iyi anlaşıyoruz.

BOGA
En uygun es : YENGEÇ
Askta temkinli davranirlar. Ancak birbirlerini bulduklari zaman sergileyecekleri uyum inanilmazdir. Ayni deger yargilarina sahiptirler.

işte biz:)ben ve eşim

işte budur..süprizzzzz

ben ve kocam :asigim:

TERAZi
En uygun es : KOVA
Birlikte olmalari ikisinin de daha iyi yerlere gelmesini saglar. ikisi de limitleri zorlamayi sever. Birlikteyken herseyi basarabilirler.
Uzak durun : Yengeç , Oglak , Koç

Tam aksine kova erkeği ile hiç anlaşamam.. Sevgilim koç ve çok iyi anlaşıyoruz fisfisfis

X