Burcunuz ve yükseleniniz nedir ?

Evet aynen böyleyim

10/10 da yorum çok teşekkür ederim

Ay yengeç yükselen akrep ve güneş venüs kavuşum 1. ev olarak işte ben tamı tamına buyum:)

Tabi ki ikizinde yukselenini burcunu yazın

burcum akrep
yükselenim boğa
ay başak

yorumlarınızı merakla bekliyorum...
Su ve toprak karışımı , detaycı ve aynı zamanda ise titizsiniz on işi birden yapmak yerine tek ise odaklanıp en iyisini yapmak istersiniz. Gelenekleriniz, ve rutinleriniz vardır bunun dışına çıkmak istemezsiniz, ilişkileriniz de baskın tarasf olma ihtimaliniz yüksek bu yüzden dişil enerji ile ilgili çalışmalar yapıp dengeyi bulmalısınız, bazen bir konu uzerine saatlerce düşünebilir ve çözüm bulana kadar bunun üzerine gidersiniz, size sadakatli olana sizde sadakat gösterirsiniz fakat siz aldatilirsaniz mutlaka bir intikam alırsınız, öncelikle herşeyden önce siz gelir siz rahat etmelisiniz ki sevdikleriniz de rahat etsin diye düşünürsünüz. Aşk ilişkileriniz de karşı tarafa da biraz söz hakkı verirseniz daha iyi okur sızın için
Doğru mudur?

Burcum Boğa, yükselenim de boğa
Ay burcumda yengeç
Güzel yemekler yapıp arkadaşlarınızla vakit geçirmeyi seversiniz, kişisel bakımınızı aksatmamanız ve dişil enerjiyle eril enerjinizi denge de tutmalısınız, kolay sinirlenmeye bir yapıya sahip olsanız da ofkelendiginiz de bir fırtına gibi herşeyi kasıp kavuran taraf olursunuz, sadık bir arkadaş ve sevgili olduğunuz kadar da kıskanç birisiniz
Doğru mudur?

Çoğunlukla doğrudur

çok doğrudur

Bu güzel yorumunuz için çok çok teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…