bu tarz gelinlikleri genelde şişman gelinlere yada evlenmeden önce hamile kalmış gelinlere tavsiye ediyolar.bence güzel fiziğine şöyle bele oturan onu incecik gösteren bi gelinlik çok çok harika olurdu.
kızlar sizce saç nasıl gizeminde benziyor sizce hoş mu ben çok kararsız kaldım saç konusunda çiçek mi takayım yoksa taç mı çiçek takarsam canlı olcak fikirlerini bekliyorum birde kına için güzel model bulursanız koyarsanız sevinirim
bence burcu karanın gelinliği çok hoş ama ona hiç yakışmamış ve üst tarafı hiç hoş durmamış onda
saçınıda hiç beğenmedim allah mutlu etsin
çok hoş bir bayan ama zevk :)
ben gelınlıgın sadece etek ucunu begenmedım .model olarak tul aslında guzel bır gelınlık ama ,boy kısmı cok kut bı yerde bıtmıs .sanki kendısınden daha kısa bırınden odunc almıs gıbı .etek ucunu ust bolgesı cekıyor gıbı sabıt dımdık kut bı sekılde duruyor malesef.onun dısında pembe kusagını cok begendım sımdı gelınlıklerde boyle renklendırmeler var .elındekı buket gercekten cok guzeldı .birde gelınlıgın ust bedenı tam straptez degıl kalp yaka goruntusu var .ama keske o goruntu bıraz daha keskın olsaydı,ve sacı tepeden sımsıkı bır topuz modelı minyon suratlara yaksıyor burcu kara'ya da yakısmıs .son olarak duvagı guzel olmus ama ben duvakta herzman kenarları güpürlü uzun severım .soyle kugu gıbı yerlere dokulecek