• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Burcu Kara-Buğra Gürsoy EVLENDİİ.....

saref

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
652
16
318
Oyuncu Burcu Kara ile Fatmagül'ün Suç Ne dizisinde Vural karakteriyle ünlünün oyuncu Buğra Gülsoy evlendi.

Son düzenleme:
Ama bu kız Yağuşuhlu Buğra'nın ablası gibi duruyor:19:

bu kadar bi seksü erkekle evlen bu gelinliği giy:63:

Son düzenleme:
ALLAH mutlu mesut etsin inş..

ama o nasıl gelinlik,o nasıl duvak yaf:63::63::19:

Ben aslında bu tarz gelinliklere bayılırım. Yani üstü kısa, altı tül, belden kuşak. Ama nedense kötü bir örneği olmuş. Yani 300 liralık bir gelinlik gibi duruyor. Bir kere, neden üstü düz saten(?) de, drapeli tül değil? Oleg Cassini'den şu modeli alsa daha iyi görünürmüş:

imgRes.ashx

Ya da iyi para ödeyecektiyse, ki ödemiştir, şu görüntüyü yakalaması gerekirdi:

17274724.jpg
Strapless-tulle-A-line-bridal-gown.jpg
tulle-and-organza-flower-shoulder-straps-with-sweetheart-neckline-in-rouched-bodice-and-a-line-skirt-2011-new-hot-sell-wedding-dress-wd61.jpg

Ben aslında bu tarz gelinliklere bayılırım. Yani üstü kısa, altı tül, belden kuşak. Ama nedense kötü bir örneği olmuş. Yani 300 liralık bir gelinlik gibi duruyor. Bir kere, neden üstü düz saten(?) de, drapeli tül değil? Oleg Cassini'den şu modeli alsa daha iyi görünürmüş:

imgRes.ashx

Ya da iyi para ödeyecektiyse, ki ödemiştir, şu görüntüyü yakalaması gerekirdi:

17274724.jpg
Strapless-tulle-A-line-bridal-gown.jpg
tulle-and-organza-flower-shoulder-straps-with-sweetheart-neckline-in-rouched-bodice-and-a-line-skirt-2011-new-hot-sell-wedding-dress-wd61.jpg

ilk gelinliğe aşık oldum diyebilirim yani o dereceee :69::69::69::69::69::69::69::69:

Böyle güzel bi kız daha güzel ve şık bir gelinlik giyinebilirdi..Beğenmedim:63:

Nişanda ki hali ne kadar güzeldi.Ama gelinliğini ve özellikle saçını hiç beğenmedim.Güzelim kadın ne hale gelmiş.Fakat Yavuz Bingöl'den sonra doğru bir seçim yaptı bence.Allah mesut etsin. :nazar:

Burcu kara baka baka doyamıycagım guzellerden ..
Ama bu ne hal ??
O nasıl gelinliktir ya .. pazardan mı aldı dıycem pazarda da satılmaz ki Sanki sandığa saklanmışta alelacele cıkartılıp giyilmiş gibi duruyor .. Saçları - Makyajı çok kotu ..

bırtek el cıcegı guzel .. Mutluluklar dılerım

Ben duvağını çok beğendim yalnız. Çünkü tepeden bağlanan duvaklar genelde kaba durur ama bu yumuşacık kibarca iniveriyor aşağı bence. gerçekten hayal gibi bir tül.

renkli kuşağı da sevdim, ama çok daha güzel örnekleri var. batıda çok moda olan bir şey sanırım.

il_570xN.200816576.jpg
il_570xN.200816438.jpg
il_570xN.190584762.jpg
il_570xN.226063903.jpg

Bu kadar sade bir gelinliği varken bu tarz çiçekli bir kuşak seçebilirdi bence.

Bu arada, eminim ki ayakkabıları da renklidir. Pembe ya da lila.

Aslında paket olarak burcu kara da avrupai bir gelin modelini denemiş ama işte malesef malzeme seçimi pek başarılı olmadığından özensiz ve kalitesiz duruyor...

gelin arabasına da dikkat bu arada...

bende beğenmedim gelinliğini yaaa hadi üst tarafı neysede etek kısmı biraz daha güzel olabilirdi düz tül sadece bide elindeki renkli kısım biraz emanet gibi durmuş yaa....

zaten güzel gelinlik secen ünlü görürsem disimi kiricam..
ünlüyü birak, normal hayattada kimsede veya bu sitede olsun, belki en fazla 1-2 kisinin gelinligini
begenmisimdir.. gelinligi neden sadece cuval veya kefen gibi düz kumas olarak, düz sade secerler anlamam..
o gün evlendigin gün, kralice gibi, bir sultan gibi olmak gerekir..
günün en güzeli sen olmalisin.. ortalikta gezen ruh degil..

model aslında güzel ama üstü çok basit dümdüz saten bide hamile gibi duruyor beli çok kalın durmuş.. aynı tarzın daha güzelini giyebilirdi..ayrıca yavuz bingöl le daha yakışıyordu.. bu çocuk gibi kalmış yanında:) yinede mutluluklar:D

hiç beğenmedim. gerçekten özensiz.
güzel bir gelinlik giyen ünlü az gördüm zaten.

Gelinler Savaşı filminde Kate Hudson'ın giydiği meşhur gelinliği anımsattı bana.Ama ne yazık ki o kadar iyi değil.Yine de güzele ne yakışmaz diyorum:)

Back