Burcu Esmersoy

• Konu Sahibi Konu Sahibi Surre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
At gibi kadın üstüne bin gezdirsin :D ayrıca erkekler gerçekten çok beğeniyo hele spor meraklıları daha fazla amanda aman lülülülülülü sırnaşık şey

11258_5777_01092009_1.jpg

Kuzenimin estetiksiz haline çok fazla benziyor yahu.
Her görüşümde kuzenim geliyor aklıma.
O yüzden az biraz hoş geliyor gözüme.
Ama kuzenim çok daha güzel tabi ki. :D

Bu kadının en güzel yeri saçlarının rengi, ve hacimi. survivor'da ödülleri sunduğu zaman saçını atışı savuruşu falan vardı, gözümün önüne hep o geliyor. tek beğendiğim yeri de saçları zaten.

fiziği de kötü bence aşırı ince, hiç bir kıvrım yok.

Kendisinin "Scarlett Johansson’a güzel diyen bana demesin" diye talihsiz bir açıklaması olmuştu.Sonradan yanlış anlaşıldım falan demişti doğrudur yanlıştır bilmem ama eğer söylediyse kısmen hak veriyorum! Kendisi Gisele bündchen'ı çok beğendiğini söylemişti.Ne Gisele ne burcu beğendiğim tiplerden değil.Ben onun yerine Scarlett'i tercih ederim çünkü bebek ve kadınsı tipleri daha çok beğeniyorum.O tam tersi bi beğeniye sahip olduğu için Scarlett'a güzel diyen bana güzel demesin gibisinden bir laf etti diye düşünüyorum.Bana biraz erkeksi geliyor.Aynı şekilde Berrak Tüzünataç'ta öyle :19:

saçları harıc hıc bır seyını begenmıyorum cok soguk ve ıtıcı nasıl bu kadar ünlendı acayıp şaşkınım:53:

Zayıf,orantılı ,zarif bi vücut...Tek kusuru burnu.Biraz büyük,ama yüzü yine de çok güzel,çekici...Hele o gözler...

Back