• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burcu Çetinkaya'dan Nurgül Yeşilçay'a yanıt

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
448
Kocaeli
Rallici Burcu Çetinkaya'dan, Nurgül Yeşilçay'a jet cevap geldi.
ff.jpg

Oyuncu Nurgül Yeşilçay, rallici Burcu Çetinkaya için yaptığı yorumla tartışma yarattı. Yeşilçay, 1 buçuk yıl önce yerleştiği Şanlıurfa'da

Fatih Mehmet Bucak ile evlenen Milli rallici için şu yorumu yaptı: "Sen özel okullarda oku. Kadın rallici ol. Sonra türbana gir. Sonra Urfa'da bir aşiretle evlen. Bunu rahmetli Meral Okay bile dizi yapamazdı. Hayat..."

"Kızmadım, kızmıyorum"

Nurgül Yeşilçay'ın bu yorumuna Burcu Çetinkaya'dan ise şöyle yanıt geldi: "Herkes kendi penceresinden bakar hayata. Oysa dışarısı çok güzel bakmayı bilirsek. Kimseye kızmadım, kızmıyorum. Vakti gelince anlarlar elbet."

Bu arada Yeşilçay da yorumuyla ilgili aldığı sert tepkiler üzerine yanlış anlaşıldığını söyledi. Oyuncu, "Asla Burcu'nun tercihini yargılamıyorum. Sadece çok ilginç geldi bana. Yanlış anlaşıldığım için üzgünüm. Kırdığım insanlardan da özür dilerim" dedi.

Şanlıurfa'da tanıştılar

Milli rallici, yüksek lisansını tamamlamak için gittiği Urfa'da eşi Mehmet Fatih Bucak ile tanıştı. Burcu Çetinkaya, 7 Haziran seçimlerinde Şanlıurfa'dan bağımsız milletvekili adayı olan Bucak'la röportaj da yapmıştı.

(Takvim)

Nurgül artık yaşlandı ancak anne rolleri gelir ona , ne kadar çok çabalasada dekolte giyinsede sexy olmaya çalışsada boş ,
anne rolünden sonrada niNe rolü gelir , oyunculuk böyle işte , illa genç olacaksın

Nurgül de ne karisiyosa kadinin kendi tercihi sonucta sanane yani demi

Burcu hanım mutlu huzurlu olduktan sonra, kime ne. Allah mutluluğunu daim etsin inşallah

Kendisinin oynadigi roldeki gibi bi hayat mi surseydi.. O cazip gelir miydi acaba..

Burcu nun hayati onun tercihleri baskalari nurgul u secimlerini elestirseydi o burcu gibi cwvap vermezdi eminim cok usturuplu cevap vermis burcu

Resmen hanımefendiliği ile dövmüş:KK59:
Ne diye insanların hayatlarını yargılıyoruz hiç anlamam. Kadının evliliğinden kime ne yani bir de kaç gündür manşetlerde bu haber.

Back