Burcu Akdağ Özkök

Travel20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2025
1
0
1
29
Burcu Hanım'a 12 Aralıkta revizyon labioplasti ameliyatı oldum. Hayatımda verdiğim en doğru kararlardan bir tanesi oldu. Kendisi herkesin sahip olmak isteyeceği bir doktor. Hem profesyonel hemde mükemmel bir iletişimi var. Daha önce başka bir doktora labioplasti ve revizyon yaptırmış biri olarak çok fazla korku ve endişe duyuyordum.ihtiyacım olan doktorun sadece labioplasti değil aynı zamanda revizyon labioplasti konusunda tecrübeli olması gerekiyordu. Burcu Hanım beni detaylarda boğmadan bilmem gereken her şeyi tam bir kadın yakınlığıyla anlattı. Bununla birlikte sadece estetik bir problemim olmadığını aynı zamanda cinsel sorunlarım olduğundan bahsettim. Bana alternatif çözümler üretti. Yanından ayrıldığımda karşımda sadece estetik kaygısı güden bir doktorla değil gerçek ve işinde başarılı bir jinekologla görüştüğüm içim ferahlamış hissettim. 3 defa ameliyat tarihini değiştirmek durumunda kaldım, sekreterine değil, kendisi arayıp nasıl olduğumu ve nedenlerini kendisi öğrendi. Ameliyat günü geldi, her şey mükemmel gitti. İlk gün dahi hiç bir yanma veya acı hissi yoktu. 3. günün sonunda çok rahat bir şekilde yürüyebiliyordum. 4. gün duş aldığımda ise iyice rahatladım. 2. haftanın sonunda dikişlerim kayboldu. Bugün tam bir ay oldu ve iyileşme sürecim harika gidiyor. Problemi anlamada, teşhis koymada, tedavi önermede kendisine çok güveniyorum. Burcu Hanım'a ve hemşiresi Ezgi Hanım'a çok teşekkür ediyorum. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…