- 8 Aralık 2011
- 43.990
- 153.388
Oğlumdada var sonra pişman oluyorsunuz çabuk soğuyosunuz bunun birde tersi varFevri çıkışlarım oluyor ama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğlumdada var sonra pişman oluyorsunuz çabuk soğuyosunuz bunun birde tersi varFevri çıkışlarım oluyor ama.
Koç
Sözünde duramayan, özgüveni olmayan, gıcık şahsiyet. Hayat boyu illa birileri onu iteleyecek. Var ya, bütün ev kuşları, ana kuzuları genelde bu burçtan çıkar. Bunun sevdası bile bir halta yaramaz. Genelde platonik takılır haspam. Yoktur ki cesaret denen şeyin zerresi bunda, gidip de söylesin. Hadi bir mucize oldu zar zor söyledi ve siz de bir halt edip buna uydunuz. Eğer uçarı, hayatla eğlenen, aşkta heyecan arayan bir kişi iseniz bittiniz kuzum siz.
Duygusal takılır bu koçlar. Sıkıcı mı sıkıcıdır. Her an ahlanmaya meyillidir. Ona bir şeyi bin kere anlatın anlamaz. Bir de anladım havaları ve sonunda anlattığınız şeyin tam tersine yorumları yok mudur. Deli olursunuz. Soru sorup ne olduğunu anlamaya kapasitesi yetmez. Ama toplum tarafından sevilir. Niye, çünkü kendinden başka kimseye bir zararı yoktur. Öyle hileyi, yalanı becerecek zeka yoktur ki onda. Siz ona fıkra anlatın o gülsün, bir şey anlatın o dinlesin. Başka bir işe yaramaz. Kıskanç, gıcık ve sıkıcıdır.
Ben salla gitiçi değilim bayağı çöpçüyüm toplulayıp biriktiriyorumAma o başka Evet yapıcısın, ben aman salla gitsinciyim
Ama o başka Evet yapıcısın, ben aman salla gitsinciyim
Oğlumdada var sonra pişman oluyorsunuz çabuk soğuyosunuz bunun birde tersi var
Seni de kendime benzetcem ben kararlıyımBen salla gitiçi değilim bayağı çöpçüyüm toplulayıp biriktiriyom
Ben salla gitiçi değilim bayağı çöpçüyüm toplulayıp biriktiriyorum
Seni de kendime benzetcem ben kararlıyım
Malesef benim ki sürüyor birde haklıysam çok uzun sürüyorTabisi yani o farklı gerçekler böyle ama orta yolu bulmayı seviyorum zorlarım açıkcası..
Anlık patlamalar onlarda,sonrada sönüyor öfkem
Malesef benim ki sürüyor birde haklıysam çok uzun sürüyor
Aman benzetmeyin sonu belliSeni de kendime benzetcem ben kararlıyım
Bak bana, niye içime atıp kendime dert edineyim, söyleyeyim ona dert olsun diyorum, hasta olmuyorum bu sayede Millet çok zeki zaten sen böyle olunca bulaşmıyorlarAman benzetmeyin sonu belli
Ben miEfser çok narindir,kibardır mesela..
Ne geliyosa bu yüzden geliyor işte içimdeki enkazlarımın atmak hiçte kolay değil hepsine ayrı bir anlamı var sırtıma atıp kendime yük ediyorumSürdüğü içinde kendine yapıyorsun aslında,
Yapamıyorum malesefBak bana, niye içime atıp kendime dert edineyim, söyleyeyim ona dert olsun diyorum, hasta olmuyorum bu sayede Millet çok zeki zaten sen böyle olunca bulaşmıyorlar
Ben mi
Ne geliyosa bu yüzden geliyor işte içimdeki enkazlarımın atmak hiçte kolay değil hepsine ayrı bir anlamı var sırtıma atıp kendime yük ediyorum
Ne biliyorsun yapamayacağını, bir kere yap bakalım kendini nasıl hissedeceksinYapamıyorum malesef
Dur bakalım atarız yine umut ilede umut konu farklı yerlere gitmeden ben kacayımEvet seni böyle anlatabilirim sadece.
İşte o sıkıntıyı atmak lazım omuzlarımızdan
Aman yarabbim bunlar nedir%10 doğru gerisine inanmamYok artık yerden yere vurmuş bu bizi
Değişik bakmış gerçi eğlendim okurken, haklılık payını da Nevreste ylen @EnHarbiKiz söylesin
Sence bana uyuyor muNevreste nevoşum ne diyorsun bu işe?
Dur bakalım atarız yine umut ilede umut konu farklı yerlere gitmeden ben kacayım
Ben yapamıyorum pink denedim birde haklıysam daha çok kendimi kitler bir şey dememNe biliyorsun yapamayacağını, bir kere yap bakalım kendini nasıl hissedeceksin
Kendine reva gördüklerine kızıyorum
Böyle gelmiş olması böyle gitmesini gerektirmez, değiştirmek senin elinde
Grip oluyorum abla kendimi iyi hisedersem gelirimHadi kaç hemen,siyasete gidecenmi geleyim hemen