- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
bence burçlar karakterlerimizi yansıtıyor..iki aynı burç farklı oluyor ise yükselen burç farklıdır.oda önemli..evrende herşeyin bir yaratılış nedeni varmış..işte buda doğdugum andan itibaren başlıyor..burçlar sadece bir bilim dalıdır.fal vs degildir diyorlar..
örneğin.bazen ilk tanıdıgmız insanla sanki çok eskiden beri konuşuyormuyuz gibi bir koyu muhabbet oluşuyor..işte burda burçların birbirine uymasından geliyor.her insanla anlaşamıyoruz mesela buda elektriksizlikten geliyor.. ya da bazı insanlar çok çekingen oluyor.bazısıda her yerde her daim.atılgan ve rahat oluyor.bu yapı ile alakalı işte..burçların verdiği bir olgu diye düşünüyorum..
bende pek ilgilenmezdim.son birbucuk yıldır.çok ilgiliyim..
örneğin.bazen ilk tanıdıgmız insanla sanki çok eskiden beri konuşuyormuyuz gibi bir koyu muhabbet oluşuyor..işte burda burçların birbirine uymasından geliyor.her insanla anlaşamıyoruz mesela buda elektriksizlikten geliyor.. ya da bazı insanlar çok çekingen oluyor.bazısıda her yerde her daim.atılgan ve rahat oluyor.bu yapı ile alakalı işte..burçların verdiği bir olgu diye düşünüyorum..
bende pek ilgilenmezdim.son birbucuk yıldır.çok ilgiliyim..