Burçdan anlayanlar varmi

Ateş grubu olmasından mütevellit ateşli kendisi çok flörtöz acayip yani aldatma oranı yükseliyor tabi. Bencil biraz da. Ay soğudum yine.
Bu arada daha hayatıma bu burç girmedi aşk olarak sanki sayısı az bu burcun ya bizim ülke de.
Birde sevdiğim uzakdoğulu bir sanatçı şey demişti ben sevgilime uyuyorum derdim sonra başka biri ile konuşurdum diye.. aklıma geldi bak oda koç

Exim koç burcuydu ne kadar inatçı burc koc deselerde bi basak olarak onun inadını yerle bir ettim ve hep derdi senin inadınla yarısamam diye.

Koc erkegi beni cekmiyo maalesef.

Koç burcuyum, koç erkek biriyle görüştüm ama hiç ilişkim olmadi. ikizler de ne zaman karşima ciksa asla anlaşamadim başta olmasa da sonda dev kavga ettim hep bu burcun insanıyla kadin olsun erkek olsun. Burçlarını sonradan öğrendim ve bu kadar asiri uyuz olduklarım hep ikizler cikti tesaduf mudur ne arkadaş ne flört yurutemedim bu burcla. Ben kova burcu severim.

Ama ikizler koç evliliği gördüm. Yükselen alçalan, evler vs etkiliyordur muhtemelen. Sadece güneş burcuna bakarak olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…