- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.354
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Burcuna yukselenin ikizler başak olduktan sonra o terazi seni kurtarmazBurcum ikizler yükselenim başak ay burcum terazi bekliyorum yorumunu Burhan
Iııh beeeenmedimİkizler + basak
NedenkiIııh beeeenmedim
Bir onceki kisininde benimkiyle ayniymis sasirdim ciddenIııh beeeenmedim
Doğru, yürüyen merkür gibiyim adeta hem ikizler başakBurcuna yukselenin ikizler başak olduktan sonra o terazi seni kurtarmaz
Doğru, yürüyen merkür gibiyim adeta hem ikizler başak
Merkür sizi işkolik ve para hırslı bir insan yapabilir ama ay terazi biraz daha hoşluk ve tembellik getirebilir. İnsanları ve işleri yönetmekten hoşlanırsınız eleştirel ve titiz olabilirsinizBir onceki kisininde benimkiyle ayniymis sasirdim cidden
Tembel bir terazi olmana rağmen variyetlerini korursun.Yükselen oğlak
Eski flörtüm olması.Başağın sucu ne
Kombinasyonun güzel ikizler sana özgüven ve kıvrak zeka, kova ise özgürlük ve konfor sağlıyor. İnsanları kolayca hayatından çıkarabilirsin. Hiç umrunda olmazlar. Eski sevgilinin arkasindan 2 gün ağlamışsındır püğğonun dışında dışardan sinir bozucu görünüyor olabilirsin ama insanlar tanıdıkça seviyordur.
Oyleydim eskiden. UZun zamandir is ariyorum insallah o eski hirsli donemime donerim yaMerkür sizi işkolik ve para hırslı bir insan yapabilir ama ay terazi biraz daha hoşluk ve tembellik getirebilir. İnsanları ve işleri yönetmekten hoşlanırsınız eleştirel ve titiz olabilirsiniz
DDoğru söyle sevdiklerine iltifat sevmediklerine başka şeyler mi söylüyonKombine diyecek lafım olmadığı içindir.Efil efil duygusallık efil efil anaçlık efil efil hayalperestlik cayır cayır bir zihin var şuan karşımda.
AfedersinTembel bir terazi olmana rağmen variyetlerini korursun.
YoooDDoğru söyle sevdiklerine iltifat sevmediklerine başka şeyler mi söylüyon